Skip to content
Politică

Băsescu îi ia peste picior pe „cei doi preşedinţi” ai României: unul doarme, celălalt se plimbă

Fostul şef de stat Traian Băsescu îi ia peste picior pe „cei doi preşedinţi” ai României: unul doarme prea mult, iar celălalt se plimbă în exces.

Într-un status postat, luni, pe Facebook, politicianul îi ironizează pe Klaus Iohannis şi pe şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache (calificat, acum câteva luni, de către Victor Ponta, drept „celălalt preşedinte al României”), după ce acesta a participat, duminică seară, la o emisiune de la Antena 3.

„Dragă Mihalache,

Înţeleg că ieri seară, la televiziunea de casă a Cotrocenilor, Antena 3, în emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor bine susţinut de unsurosul Chirieac, ai făcut afirmaţia, citez, «în locul lui Băsescu m-aş duce acasă». Este părerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilităţi în stat.

Totuşi, în momentele în care nu dormi în timpul serviciului, n-ai putea să-i faci recomandarea SĂ STEA MAI MULT ACASĂ şefului tău direct, domnului Iohannis, care este preşedinte în funcţie?

Ia mai gîndeşte-te puţin, Mihalache”, punctează Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu îi ia peste picior pe „cei doi preşedinţi” ai României: unul doarme, celălalt se plimbă

  1. Daca Mihalache are limbrici,Traian Basescu ii da un sut acolo unde-l doare mai tare!!Romanii au o vorba,daca taceai filozof ramaneai!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *