Skip to content
Politică

Băsescu îi ia peste picior pe miniștri: „Acest dandy cu o abordare tâmpă”

Președintele Traian Băsescu i-a criticat dur pe ministrul Muncii, Rovana Plumb,  pe ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, dar și pe ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, pe care l-a numit „acest dandy de la Fondurile Europene”.
În contextul discuției despre acoperirea deficitului bugetar în urma promulgării legii privind reducerea CAS, Băsescu a avut și câteva critici pentru cei doi miniștri.„La programul de mediu avem alocare de 4,4 miliarde de euro si am cheltuit doar 1,5 miliade. Avem deci 1,9 miliarde de euro pentru  îndiguiri, pentru lucrari hidrotehnice. Daca s-ar face aceste lucrari ar fi locuri de munca si crestere economica. La Transporturi s-au cheltuit doar 1,5 miliarde. Sunt 1,7 care au ramas si cu care s-ar putea crea locuri de munca. Ca sa nu vorbesc de nepretuita dna Plumb care a dat un raspuns total neprofesionist la afirmatiile facute in wekk-end. Sunt cu duiumul fonduri necheltuite: 1,4 miliarde la Resurse umane necheltuiti.  

Acest dandy de la Fondurile Europene, acest discotecar de la Fonduri. Ce ne spunea domnul din discoteca? Ca trimis la Bruxelles programul pentru persoanele cu probleme. Evident ca nimeni nu te pune sa vorbesti cand nu stii. E vorba de 442 de euro pentru cei dezavantajati, ajutoare: ulei, zahar…. Aici nu e vorba de locuri de munca ci de ajutoare, cadouri celor dezavantajati.

Evident ca acesti oameni trebuie ajutati, dar pe el il intereseaza cum sa ia mai repede pomenile. Nu il intereseaza indiguiri, autostrazi…. ci sa luam ghiozdane si alte cele. Daca am putea ca toti sa nu avem si sa depindem de ei cred ca acest guvern ar fi foarte fericit. E vorba de o abordare tampa si cred ca nu exista nimeni care nu gandeste. 

Anul acesta nu au probleme ca sunt alegeri, dar as vrea sa ii vad la anul. Eu nu am avut mai mult ce face. Am retrimis-o Parlamentului, i-am pus sa verifice daca au bani”, a declarat Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu îi ia peste picior pe miniștri: „Acest dandy cu o abordare tâmpă”

  1. Personajul asta sinistru, ca daca ii spun nesimtit ma „cenzurati”, isi permite inca sa arunce cu mizerii pe toata lumea. Daca am ajuns sa ascultam pasivi un asemenea maidanez, cu atitudine de betiv in criza de alcool, inseamna ca nu ne mai facem bine. Ce pot face ca cetatean sa nu-l mai aud pe individul asta ca , purtand simbolurile nationale in spate, jigneste ca un birjar, de la cetateni de rand pana la lideri politici, tot ce-i vine in gura lui spurcata, ? Pentru ca nu imi poate cere nimeni sa folosesc telecomanda, atata timp cat in acel loc de demnitate publica ar trebui sa fie presedintele Romaniei, un sef de stat, nu un sef de clan sau un golan !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *