Skip to content
Politică

Băsescu îi răspunde furtunos lui Ponta: Măi, mitomanule!

Fostul președinte al României Traian Băsescu îi răspunde furtunos ex-premierului Victor Ponta, după ce deputatul PSD arătase cu degetul către presupușii agitatori de la cozile formate în 2014 la secțiile de votare din diaspora.

Într-un status postat, luni, pe Facebook, președintele PMP îl califică pe Ponta drept „mitoman”, acuzându-i pe acesta, precum și pe foștii guvernanți Liviu Dragnea și Titus Corlățean că i-ar fi împiedicat pe românii din străinătate să voteze.

CITIȚI ȘI: Ponta a găsit vinovații pentru cozile din diaspora

Nu în ultimul rând, Băsescu ține să contrazică ipoteza lui Ponta, potrivit căreia, din cauza protestelor de după Colectiv, România ar fi riscat să treacă printr-o răsturnare a puterii precum cea petrecută în Ucraina la începutul anului 2014.

CITIȚI ȘI: Ponta: „Regret că nu am putut sa îmi duc mandatul la bun sfârșit!”

Redăm mai jos mesajul integral al lui Traian Băsescu:

„Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman!
Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică.
Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună.
Mai mult, mitomanul afirmă nonșalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ukraina.
Măi mitomanule, România nu a fost nicio clipă în pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea și a lui Corlățean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Și ți-o spun eu, care, la acea dată, eram Președintele României.
În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic
”.

 

sursa foto: reporterntv.ro

1 comentariu la “Băsescu îi răspunde furtunos lui Ponta: Măi, mitomanule!

  1. „Mai mult, mitomanul afirmă nonșalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ukraina.” Dezinformezi cu nerusinare, stimabile! Ponta a spus ca, daca nu demisiona dupa Colectiv, se pregateau proteste in toata tara (stim noi de catre cine) care ar fi dus la destabilizarea tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *