Skip to content
Politică

Băsescu îl califică drept „bolșevic agresiv” pe bătrânul lovit la Victoriei. Nici Firea și Tudose nu scapă

reporterntv.ro
" "

Fostul președinte al României Traian Băsescu îl califică drept „bolșevic agresiv” pe bătrânul lovit în Piața Victoriei. Primarul general Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose nu scapă nici ei de beștelelile șefului Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Într-un status postat duminică pe Facebook, senatorul PMP de București susține că Jandarmeria a fost „prinsă în jocul politic a două …doamne”, ex-președintele făcând aluzie atât la Firea, cât și la Tudose.

" "
" "

Perpetuând discursul folosit în campania prezidențială din 2009 (potrivit căruia orice om cu minime divergențe de opinie față de el este comunist, FSN-ist, partizan al mineriadelor etc.), Traian Băsescu îl califică drept „bătrân bolşevic agresiv” pe bărbatul care l-a lovit cu ghiozdanul peste telefon pe manifestantul #REZIST.

Iată mesajul integral al lui Băsescu:

„Jandarmeria prinsă în jocul politic a două …doamne

Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piaţa Victoriei, conştient fiind de implicaţii;

Primarul General PSD dispune, cu cinism, să se organizeze târgul în Piaţa Victoriei, deşi era conştient de potenţialul conflictual al acestei decizii;

Numai ce începe în Piaţa Victoriei montarea scenei pentru târg şi conflictul violent izbucneşte între un bătrân bolşevic agresiv şi un protestatar de cea mai proastă speţă, care îl loveşte pe bătrânul bolşevic.

Jandarmii intervin strict în limita procedurilor şi îl încătuşază pe protestatarul bătăuş, spre a-l duce la poliţie.

După incidentul violent, Primarul General, cu codiţa pleoştită, îşi retrage din Piaţa Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul şi anulează târgul proferând ameninţări cu dosare penale şi acuzând jandarmeria.

Sare imediat şi ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General, anunţă o anchetă drastică la jandarmerie.

Şi, uite aşa, din bătălia pentru putere a găştilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spaţiul public numai…doamne şi domni, vinovaţi vor fi jandarmii”.

" "

3 comentarii la “Băsescu îl califică drept „bolșevic agresiv” pe bătrânul lovit la Victoriei. Nici Firea și Tudose nu scapă

  1. Basescu vorbeste de bolsevici si securici?
    Cum a putut el pe vremea comunistilor sa fie seful agentiei economice la Antwerpen, fara sa fie comunist si securist activ. I-a turnat ordinar pe toti, pe cei care erau mai capabil ca el sau avea pica.
    El a instaurat sistemul paralel de securisti, pe care i-a bagat si in justitie, i-a santajat pe toti colaboratorii, le asculta telefoanele, si i-a eliminat pe cei mai capabili. Inceput sa inteleg cine si de ce striga atat de insistent „comunisti”, „bolsevici”. Hotul striga : „Hotii!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *