Skip to content
Politică

Băsescu îl doboară pe Iohannis cu două zile înainte de VOT

Președintele Traian Băsescu  îl atacă dur pe candidatul ACL Klaus Iohannis cu două zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale.

Șeful statului spune că nu poate uita imaginea „premierului Grivco”, care se plimba cu Geoană și Antonescu de mână, apoi cu Ponta și Antonescu de mână.

Băsescu a mai declarat că Iohannis ar fi trebuit să vină să îl întrebe dacă îi va semna sau nu decretul de numire în funcția de președinte.

„Mi-e greu să uit când se plimba prin București cu Geoană și cu Antonescu de mână ca premierul de la Grivco, apoi cu Ponta și Antonescu de mână. Mi-e greu să îl uit. Dincolo de orice, mi-l amintesc în calitate de premierul de la Grivco. Îmi vine să râd cum se gândea el să ajungă prim-ministru fără să îl întrebe pe președinte, domnule președinte, credeți că dacă oamenii ăștia, Geoană, Antonescu, Voiculescu, mă declară premier, dvs îmi dați decretul de desemnare? N-o să îl uit. I-am demonstrat că sunt variabile coalițiile și i-am dăramat-o”, a spus Băsescu.

În 2009, majoritatea formata din PSD, PNL si UDMR i-a propus presedintelui Basescu varianta unui guvern condus de Iohannis cel putin pana in septembrie 2010, insa acesta a refuzat pe motiv că ar fi „de durata scurta, un guvern de trei saptamani”.

3 comentarii la “Băsescu îl doboară pe Iohannis cu două zile înainte de VOT

  1. Imi dau seama aceste zile, cit de mult isi uraste basescu (cu b mic), propriul popor! Cit ghinion pe acest popor! Nu-i asa her Johannnnnnis??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *