Skip to content
Politică

Băsescu îl ia la țintă pe unul din cei mai importanți miniștri ai Guvernului Ponta și solicită anchetă DNA privind un contract de miliarde de euro

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, îl ia la țintă, în ultima sa postare de pe Facebook, pe unul dintre cei mai importanți miniștri ai cabinetului Ponta, căruia îi face și o sugestie precum cea de a da în lucru o serie de segmente importante de autostrăzi.

În mesajul de pe rețeaua de socializare, fostul șef al statului indică faptul că subiectul construcției de autostrăzi ar putea fi un subiect de consultări între actualul Președinte și partidele parlamentare. De asemenea, Miron Mitrea, Ludovic Orban, Dan Şova, Relu Fenechiu și Ioan Rus sunt catalogați drept făcând parte din ”galeria de incompetenţi de la transporturi.”

Nu în ultimul rând, Traian Băsescu se întreabă dacă nu cumva s-ar impune o anchetă a corpului de control al premierului sau a DNA-ului privind contractul de miliarde de euro desfășurat de cei de la Bechtel.

”Oare vom avea o anchetă a corpului de control al PM sau a DNA pentru contractul Bechtel sau rămînem cu gogoaşa lui Şova – precum că s-ar fi pierdut contractul original ?”, subliniază Băsescu pe Facebook.

Iată cel mai recent mesaj al lui Traian Băsescu de pe Facebook:

”Penibilii de la transporturi – poate subiect la consultări ?

Miron Mitrea, Ludovic Orban, Dan Şova, Relu Fenechiu şi, în sfîrşit, ultimul pe listă, adus cu mari sacrificii de la Cluj pentru a completa galeria de incompetenţi de la transporturi, Ioan Rus au vînturat românilor hărţi cu mii de kilometri de autostrăzi. De fiecare dată, COMISIA EUROPEANĂ le-a dat cu hărţile în cap, etichetîndu-i ca fiind incompetenţi.

România are master-planul pentru construcţia de autostrăzi adoptat prin OG nr. 16/1999. Guvernele PSD-iste au adăugat la anexa acestei ordonanţe tot soiul de bazaconii conform intereselor baronimii, dar şi pe măsura incompetenţei miniştrilor transporturilor care n-au priceput elementarul, că pot utiliza bani europeni prioritar pentru autostrăzi care fac parte din coridoarele pan-europene IV şi IX (ca de altfel şi la calea ferată).

Au cheltuit enorm pentru tot soiul de noi master-planuri, pe care eu personal le-aş imputa miniştrilor .
Pînă una alta, domnule Ioan Rus, daţi în lucru : Piteşti – Rm.Vîlcea – Sibiu / Ploieşti – Buzău – Focşani – Albiţa şi Centura Bucureşti – Sud, autostrăzi încă neexecutate faţă de master-planul din 1999 şi pe care trebuie să le facem. Altfel nu primim bani europeni pentru alte autostrăzi.

O sugestie. La anexa OG nr. 16/1999 care defineşte priorităţile, adăugaţi şi autostrada Craiova – Piteşti. Cu siguranţă aveţi argumentul puternic al existenţei uzinei Ford şi ar putea fi acceptat de COMISIE pentru noul exerciţiu bugetar.

Oare vom avea o anchetă a corpului de control al PM sau a DNA pentru contractul Bechtel sau rămînem cu gogoaşa lui Şova – precum că s-ar fi pierdut contractul original ?”, transmite Băsescu în cel mai recent mesaj postat pe pagina sa de socializare.

3 comentarii la “Băsescu îl ia la țintă pe unul din cei mai importanți miniștri ai Guvernului Ponta și solicită anchetă DNA privind un contract de miliarde de euro

  1. De ce lista de incompetenti de la transporturi nu a deschis-o cu el insusi? Cati km de autotrada a facut ministrul transporturilor basescu?

  2. lipsesc de pe lista doua persoane importante: el, adica idiotul care a spus raspicat ca Romania nu are nevoie de autostrazi, si cea pe care o cunoaste de cind i-a vazut chiloteii, recte boiagiu, sau aia care a pierdut de fapt dosarul si nu-l vad nici pe dobre cel care a reziliat contractul initial…..

  3. ! Eu sper ca acest “cuirasat”, numit Traian Basescu, trebuie sa-si continue drumul victorios, cu toate dificultatile pe care structurile kominterniste si securiristo-bolsevice le vor creea, in continuare. Contez pe cutezanta de comandant curajos al Prededintelui Traian T Basescu, cel mai performant presedinte post decembrist, care nu si-a crutat nimic, nici macar familia pentru DREPTATE si ADEVAR, asa cum s-a numit si alianta politica cu care a castigat alegerile presedentiale din 2004. Dumnezeu a blagoslavit Romania cu o astfel de personalitate, pentru care partea constienta a natiunii romane si istoria poporului roman, va fi recunocatoare pentru todeanuna. In fata adevarurilor istoriei, nimic nu rezista. Romania nu va prospera prin „capitalismul de cumetrie” de sorginte natase-iliesciana, care a permis sa se insuseasca si distruga bogatiile natiunii romane, declararate de catre fii kominternistilor, drept „mormane de fier vechi” la porunca celor mai retrograde forte externe. Culmea unii dintre acestia se declara chiar „liberali” si polueaza ecranele TV, in discutii mai mult decat jenante, cu toate ca transpare pentru orice persoana cat de cat informata, manipularea de pe pozitia de „agentide influenta” a lumii retrograde, in pierdere rapida de teren in spatiul european ! Vant din pupa !
    14.04.2015. Oare mai trebuie ca PNL sa preia guvernarea? Ponta face acum eforturi disperate sa repete tactica „pamantului parjolit” a guvernarii Tariceanu, cu noul cod fiscal, incercand sa bage „o pisica moarta” in viitoarea guvernare PNL, In ce priveste PNL, iata ca roata se intoarce si istoria se razbuna ! Nu degeaba a ramas zicerea: Ce tie nu-ti place nici altuia nu-i face. Romanii nu trebuie sa uite ca taierile de salarii si cresterea cu 5 procente a TVA-ului din anul 2010, au fost o consecinta directa a deficitului bugetar de 9% lasat de guvernul Tariceanu, in conditiile in care cresterea economica raportata a fost de cca. 8%.! Vlasov ar fi trebuit sa nu se angreneze in aceasta aventura populista de sorginte ghevarista ! ! Sa fim seriosi drept cine ne-a luat Ponta! ? Acum opinia publica din tara noastra, este mult mai informata decat altadata !! Este strigator la cer cum de la tribuna Consiliului National PSD, se face ca nu observa dezastrul care se prefigureaza la Instititul Cantacuzino, obiectiv de importanta strategica si singurul de acest profil din Europa de Sud-Est, care ar putea avea soarta OLTCHIM-ului, CFR Marfa, Moldomin, Uzinei de apa grea din Turnu -Severin, MECEL, RAFO, etc Asa ca , Sorry ! Daca asta nu este tradarea intereselor nationale, atunci ce este ? Pai trebuie sa fii un „pareorolog” sub mediocru, ca sa nu vezi alaturi de toate astea si ca, actualul parlament majoritar ales pe listele USLsi PDL, a devenit caduc si ilegal, in urma radierii din registrul formatiunilor politice a USLsi PDL, ceeace face posibila imediat a alegerilor anticipate. Noul PNL, se abtine sa apeleze,la aceasta varianta, in conditiile in care Ponta tine oastatec, statul cu ajutorul Parlamentului ilegitim, tergiversand, elaborarea noului cod electoral si revizuirea constitutiei cu luarea in considerare a referendumului valabil din 2009, care ar putea fi aplicate numai dupa ub an de la aprobare. Este evident ca alegerile pe baza actualului cod electoral, va duce la o compozitie asemanatoare parlamentului. Acest terorist Ghevarist nu are nici un temei sa acuze o asa zisa “lovitura de stat” cum se screme s-o faca. De fapt Ponta desfasoara acum o adevarata lovitura de stat, tinand ostateca Romania. iar cu ajutorul lui Dragnea, Plumb, si altii, intreg PSD-ul, dupa recenta sedinta a Consiliului National PSD ! Este cazul sa demisioneze toti, din functiile pe care le detin ! Altfel risca sa fie judecati pentru tradare si pentru terorizm !
    Acum dupa fortarea aprobarii in parlament a noului Cod Fiscal, fara un studiu de impact, si in mod marsav, cred ca PNL, trebuie sa renunte la tentativa de preluare a guvernarii, si sa lase guvernul Este evident ca alegerile pe baza actualului cod electoral, va duce la o compozitie asemanatoare parlamentului. Acest terorist Ghevarist nu are nici un temei sa acuze o asa zisa “lovitura de stat” cum se screme s-o faca. De fapt Ponta desfasoara acum o adevarata lovitura de stat, tinand ostateca Romania. iar cu ajutorul lui Dragnea, Plumb, si altii, intreg PSD-ul, dupa recenta sedinta a Consiliului National PSD ! Este cazul sa demisioneze toti, din functiile pe care le detin ! Altfel risca sa fie judecati pentru tradare si pentru terorizm ! Electoratul cat de cat informat incepe sa afle ca „realizarie” s-au obtinut cu pretul suspendarii majoritatii investitiilor noi, si asigurarea sumelor necesare de la buget, pentru atragerea de noi fonduri europene. Romanii trebuie sa afle ca cresterea ponderii fondurilor absorbite, asa zisele „marete realizari” ale ministrului Teodorrvici, sunt de fapt proiecte finantate de guvernul Boc, care nu s-a grabit sa returneze salariile taiate pe timp de criza in care guvernul Tariceanu este de fapt de vina, si a preferat sa asigure banii pentru noi absorbtii de fonduri europene ( bani gratuiti ), tendinta speculata de adeptii ghevarismului-pontist din parlament, ca sa tranteasca guvrnul MRU. Acum pentru aceste optiuni „criminale ale lui Teodorovici sub obladuirea lui Ponta, a fost promovat ca ministru de finante. veti vedea ce solutii „inteligente” financiar are sa implementeze. Presedintele Iohannis si noul PNL, trebuie sa sesizeze marsaviile guvernului Ponta care repeta politica lui Tariceanu, si o sa-l lase pe Ponta sa guverneze „asa cum si-a asternut” si sa piarda cu succes si alegerile din 2016, pentru multi ani in viitor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *