Skip to content
Politică

Băsescu, în război cu greii fotbalului: Stăteam eu de capul golanilor?!

puterea.ro

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, luni seara, la postul de televiziune România TV, a răspuns acuzațiilor aduse de Gigi Becali, Adrian Năstase și Decebal Traian Remeș, potrivit cărora aceștia ar fi ajuns să facă pușcărie din cauza lui.

„Le spun lui Gigi Becali, Remeş, Adrian Năstase. Toţi ăştia după ce au fost condamnaţi, m-au acuzat pe mine. Eu am avut o poziţie neutră. Nu am intervenit nici la fratele meu, chiar dacă eu cred că a fost o înscenare. Gigi Becali era ultimul nimic de care mă puteam ocupa. Aveam probleme cu politica externă. Stăteam eu de capul golanilor din fotbal?! Asta a constatat justiţia. A văzut o ţară întreagă plicul pe care l-a luat Remeş de la Mureşan. De unde să ştiu eu ce era în plicul ăsta?”, a declarat Băsescu pentru postul de televiziune România TV.

Nici Adrian Năstase nu a scăpat de atacul liderului PMP: ”Năstase schlălăie că l-am băgat la puşcărie. El a fost turnat de Sechelariu, de doamna de la Inspecţia în Construcţii şi de consulul de la Beijing. I-a dat 500.000 de dolari pentru bideuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *