Skip to content
Politică

Băsescu indică ”singura acţiune corectă şi necesară a opoziţie împotriva Guvernului”

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că „opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE şi că singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva Guvernului pentru că, altfel, „totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban şi Dan Barna”.

Într-un mesaj postat miercuri pe Facebook şi intitulat „Moţiune de cenzură, acum!”, Traian Băsescu afirmă că „opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE şi că moţiunile simple pentru Carmen Dan şi împotriva „ucigaşului de porci Daea” au avut efect constituţional zero.

„Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea,rezultatul va fi zero. Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă. Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Altfel, totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban si Dan Barna. Sau poate după revenirea în partid a usl-istului Crin Antonescu PNL-ul a devenit nostalgic şi trăieşte din amintiri… Ce vremuri…”, scrie fostul preşedinte Traian Băsescu.

El adaugă că opoziţia trebuie să facă ceva pentru România şi măcar să încerce demiterea Guvernului Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *