Skip to content
Politică

Băsescu intervine în scandalul privind fotografiile publicate de Ponta: Alea sunt importante!

pressalert
" "

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, luni seara, la postul de televiziune B1Tv, a făcut o serie de precizări referitoare la scnadalul generat de fotografiile publicate de Ponta.

Astfel, ex-șeful statului a susținut că fotografiile publicate de Victor Ponta în care apar Liviu Dragnea şi Liviu Maior este de la un eveniment și că nu e nimic ilegal în acele întâlniri. Mai mult, acesta a adăugat însă că ar fi interesant să se spună public ce discutau liderii politicii la întâlnirile care aveau loc de două ori pe săptămână la sediile SRI.

" "
" "

”Aceste fotografii clar la niște evenimente, ba o zi, ba alta. Foarte interesant (…) acele întâlniri care se produceau de două ori pe săptămână aşa cum ne spunea Sebastian Ghiţă şi nu a fost contestat de nimeni. La acestea participau George Maior, Coldea, Dragnea, Ponta, Dîncu, Kovesi. Alea sunt importante. Sebastian Ghiţă a declarat că se întâlneau de 2 ori pe săptămână la K2, T14. Alea sunt importante. Astea sunt de la nişte evenimente şi, sigur, sunt de discutat doar aspectele morale că nu e nimic ilegal”, a comentat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai precizat că cel mai probabil la aceste întâlniri se pregătea strategia de după terminarea mandatului său de preşedinte. ”Au pregătit preluarea şi rămânea pe funcţii, asta au pregătit din 2012 până la terminarea mandatului”, a susținut Traian Băsescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *