Skip to content
Politică

Băsescu, întrebări-cheie pentru ministrul Achimaş-Cadariu: Nepăsare, corupție, ticăloșie, incompetență sau…

Fostul președinte al României are o serie de  întrebări-cheie pentru ministrul Achimaş-Cadariu: A fost nepăsare, a fost corupție, a fost ticăloșie, a fost incompetență sau au fost toate la un loc?

Astfel, printr-o postare pe pagina de Facebook, Traian Băsescu îl critică pe minstrul tehnocrat Patriciu Achimaș Cadariu în contextul situației infecțiilor nosocomiale din spitale.

„Ticăloşi şi incompetenţi
Ieri, ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, declara, nici mai mult nici mai puţin, că va declanşa o anchetă pentru a afla situaţia infecţiilor nosocomiale din spitale.
Domnule ministru, în anul 2008, Comisia Prezidențială pentru Analiza și Elaborarea Politicilor de Sănătate, condusă de Prof. Cristian Vlădescu, sublinia la pag.34 a Raportului, citez “infecțiile nosocomiale revin periodic, cu consecințe care merg pînă la decesul pacienților și în special al celor mai sensibili, nou născuți și vîrstnici“,
Oare de ce cei care au administrat sănătatea în ultimii 8 ani, de la manageri de spitale la miniștri, au evitat să acționeze pentru corectarea situației? În 8 ani, mii de români și-au pierdut viața în spitale din cauza infecțiilor nosocomiale.
A fost nepăsare, a fost corupție, a fost ticăloșie, a fost incompetență sau au fost toate la un loc?
PS. Nu acuz cadrele medicale, ci pe cei care administrează sănătatea”, a scris Traian Băsescu, luni, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *