Skip to content
Politică

Băsescu, ironii usturătoare la adresa lui Iohannis

radioconstanta.ro

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit, la România Tv,  despre necesitatea de a clarifica cât mai repede infracţiunea de abuz în serviciu, oferind, în acest sens, mai multe exemple.

„Ăștia de la DIPI au cumpărat wiskey din care a băut și Iohannis. Lucrurile trebuie privite mai larg: cu abuzul în serviciu trebuie să mergem mai departe. Gândiți-vă că sunt politicieni anchetați pentru abuz în serviciu, cum măsoară un procuror numărul de voturi pe care le-a obținut un politician prin abuz în serviciu. Politicienii, toată viața lor, vor merge să taie panglici. Dacă se duce politicianul la tăiat panglică, îl băgăm la abuz în serviciu?
Mâine, Iohannis se va duce la Măgurele, ca să inaugureze laserul (proiect pe care eu l-am obţinut cu greu, în Comisia Europeană), împreună cu președintele Franței, Francois Hollande. O să-l acuzăm pe Hollande de abuz în serviciu? Acum vine doamna Raluca Prună, pe bună dreptate, și spune să extindem confiscarea. Spune dânsa că în confiscare extinsă să intre și abuzurile în serviciu și delapidarea. Păi cum o să cuantificăm abuzul de serviciu în voturi?”, a declarat Băsescu, la România Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *