Skip to content
Politică

Băsescu l-a scos din sărite pe SRS în direct: Aţi mai spus prostia asta!

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu l-a scos din sărite în direct pe jurnalistul Sorin Roşca Stănescu (SRS).

Şeful PMP a avut un schimb tăios de replici cu ziaristul, la România TV, pe tema recuperării creanţelor de către statul român.

" "
" "

„Pentru că în spaţiu a fost lansată o întrebare a domnului SRS, căruia de regulă nu-i răspund… de creanţe se ocupă guvernele, nu preşedinţii. Domnule Sorin Roşca Stănescu, nu încercaţi să falsificaţi realităţi, creanţele se reduc sau se vând de către guverne, iar ministerul de finanţe se ocupă de acest lucru.

În Irak (vă spun din mandatul meu), la 1 ianuarie 2012 datoria Irakului faţă de România era de 888 de milioane de dolari. La 31 decembrie 2014, datoria Irakului era 708 milioane. Practic, în 2 ani, Irakul a plătit 180 de milioane de dolari din datoria istorică”, a punctat fostul preşedinte.

Redăm mai jos momentul care l-a enervat pe SRS:

Traian Băsescu: Pentru că veni vorba de datorii, aş putea să vă întreb pe dumneavoastră dacă v-aţi plătit datoria la Bancorex? Ştiţi că m-am ocupat de asta.

Sorin Roşca Stănescu: N-am avut nicio datorie vreodată la Bancorex. Aţi mai spus prostia asta de nenumărate ori.

Traian Băsescu: Eu v-am pus o întrebare…

SRS: Este o minciună pe care o repetaţi de ani de zile şi chiar mă amuză.

Traian Băsescu: Aţi plătit datoria la Bancorex?

SRS: N-ai ce să plăteşti când n-ai datorii.

Traian Băsescu: Bineee…

SRS: Domnule preşedinte, nu e bine ce faceţi.

Traian Băsescu l-a atacat pe veşnicul său contestatar pe modelul patentat la confruntarea electorală cu Mircea Geoană din 2009.

Momentul în care Mircea Geoana a recunoscut ca a fost acasă la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a constituit punctul culminant al dezbaterii televizate cu Traian Basescu.

Traian Băsescu: V-a plăcut întâlnirea de aseară cu Vântu?

Mircea Geoană: Am avut aseară o întâlnire cu Sorin Ovidiu Vântu, aşa cum aţi avut dumneavoastră zeci de întâlniri cu acest domn în anii în care eraţi apropiaţi. Vântu m-a sunat după interviul din Gazeta Sporturilor în care am spus că este malefic şi turbulent.

Traian Băsescu: Ieri a fost arestat Popa Nicolae. Are o legătură vizita pe care i-aţi făcut-o aseară lui Vântu cu arestarea lui Popa Nicolae? Domnul Vântu are o problemă. Martorul principal este arestat.

Mircea Geoană: E o uriaşă minciună…

Traian Băsescu: Nu mi-aţi răspuns la întrebare…Întâlnirea de aseară are vreo legătură cu arestarea lui Nicolae Popa? Vântu vă cheamă şi vă duceţi?

Mircea Geoană: Nu ştiu cine este Popa ăsta.

sursa foto: informatiazilei.ro + evz.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *