Skip to content
Politică

Băsescu, lămuriri de ULTIMĂ ORĂ despre recrutările PMP-ului de la Geoană şi Vanghelie: În ultimele zile…

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a făcut, luni lămuriri în ceea ce priveşte recrutările propriului partid (PMP) de la formaţiunile conduse de către Mircea Geoană şi Marian Vanghelie.

Într-un status postat pe Facebook, Băsescu dezminte informaţia prezentată, vineri, în premieră, de către PSnews.ro, potrivit căreia PMP ar urma să recruteze 8 parlamentari din partidul lui Geoană (PSRO) şi alţi 4 din formaţiunea lui Vanghelie (PDS).

CITIŢI ŞI: Băsescu, val de recrutări în Parlament. Cifrele care pun pe gânduri liderii de partide EXCLUSIV SURSE

„În ultimele zile, anumite mijloace media transmit informaţia falsă că PMP-ul negociază şi va face alianţă sau fuziune cu partidele domnilor Marian Vanghelie (PDS) şi Mircea Geoană (PSRO).

Pentru corectă informare, vă rugăm să luaţi notă că PMP nu negociază şi nici nu va face niciun fel de alianţă sau fuziune cu cele 2 partide mai sus menţionate” este mesajul lui Băsescu.

Poziţia este cu atât mai surprinzătoare, cu cât, în declaraţia oferită, vineri, pentru PSnews.ro, Robert Turcescu (preşedintele PMP Bucureşti) a dat de înţeles că există negocieri cu parlamentari de la alte partide, politicianul evitând să nege că PSRO şi PDS se află pe lista celor vizaţi de către PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *