Skip to content
Politică

Băsescu lansează o întrebare cheie către DNA și un atac incendiar la SRI. Răspuns inedit despre o potențială vizită la Elena Udrea

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a precizat joi seară, în cadrul unei intervenții telefonice în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, de la B1, că nu vrea să mai audă de dosare urmărite de un serviciu secret până la o soluționare definitivă

Citește și: Traian Băsescu, acuzații fără precedent la adresa actualei puteri: ”Opriți-vă, imbecililor!”

”Vă dați seama cum va arata imaginea DNA-ului dacă Alina Bica va fi achitată? (…) Pledoaria mea de astăzi este pentru judecătorul indepedent. E esențial și noi, societatea civila, că acum mă consider și eu civil, bătălia pentru judecătorul indepedent, care nu acceptă presiuni.”, s-a întrebat fostul lider de la Cotroceni.

Cu privire la afirmația făcută de șeful departamentului juridic al SRI, Dumitru Dumbravă, privitoare la faptul că acest serviciu secret urmărește un dosar până la soluționarea finală a speței, Traian Băsescu a precizat că ”este ceva greu de digerat pentru o justiție indepedentă.”

”Nu vreau să mai aud de dosare urmărite până la căpată. Dacă e vorba de terorism, urmărește-le, dar ce ai frate cu dosarele civile.”, a mai precizat fostul Președinte.

Citește și: Șeful departamentului juridic al SRI, mărturisire incendiară: ”Un lucru nu încetează să mă uimească de fiecare dată”

”Nu vă răspundă pentru că nu vreau să vă dau titlurile pentru mâine”, a răspuns Traian Băsescu la întrebarea adresată de un jurnalist privind o posibilă vizită a Elenei Udrea, în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *