Skip to content
Politică

Băsescu anunță LOVITURA pentru Ponta la final de campanie

Președintele Traian Băsescu îi dă o ultimă lovitură candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta.

”Cât privește mult discutata mea casă, nu am cerut o locuință anume. Unui fost președinte, conform legii, trebuie să i se acorde o locuință unde i se poate asigura și paza. În cee ace mă privește, nu am vrut decât aplicarea legii. Dacă Victor Viorel Ponta nu vrea, îl privește. Nu stau cu căciula în mână la un plagiator! Îmi mențin punctual de vedere cum că atunci când e față în față cu mine este un pisicuț. Cum ajunge la o televiziune sau cu un microfon în față, devine erou. După ce termin această conferință, pe facebook-ul meu, veți găsi un filmuleț ca să vedeți cum este pisicuțul”, a spus Băsescu.

Referitor la refacerea USL, Băsescu a spus că este o ”înșelătorie odioasă”.

”Ce au făcut astăzi liderii alianței de stânga este o înșelătorie odioasă! Cum poți să reînființezi USL-ul cu Partidul Liberal Reformator care nu este înregistrat. Hai, că Tăriceanu a ajuns un fel de Agamiță Dandanache, crede că e pe un pod și e pe alt pod, bun! Vârsta, la unii oameni, produce efecte. Dar mă așteptam ca ceilalți să realizeze că omul ăsta nu are un partid. Și ei au refăcut USL-ul. Mă deranjeaza înșelătoria, falsul!”, a mai spus Băsescu. 

Șeful statului a făcut o radiografie a mandatului său.

”Pentru că suntem în zona de falsuri, hai să vedem ce a însemnat regimul Băsescu. Astăzi văd un tandem: Ponta-Tăriceanu. Eu mi-am început primul mandat în decembrie 2004 și îl voi termina în decembrie 2014. Deci 10 ani. Ia să vedem ce s-a întâmplat în acest regim odios. Din mai 2012 până în decembrie 2014 sunt trei ani. Cu încă șapte de la Tăriceanu, sunt șapte ani în care au fost ei. Să mai punem un an, 2009, în care PSD-ul, inclusiv Victor Ponta, au fost la guvernare, inclusiv cu el în Guvern. Deci eu am făcut tot ce am putut doar doi ani. În rest, a trebuit să lupt cu un Ponta și cu oamenii lui, cu un Tăriceanu și cu oamenii lui. 

Sigur, li se pare un regim odios pentru că nu am negociat Justiția, dar este un regim pentru oameni, care a pus pe picioare instituțiile statului. Deci acest regim de 10 ani înseamnă de fapt șapte ani cu Ponta și Tăriceanu la putere și încă un an cu un guvern cu PSD. Un domn căruia îi duduia economia în cap când noi eram în criză economică. A trebuit să tăiem salariile și pensiile în două luni la rând pentru că nu aveam bani. A fost dezastrul după guvernarea lui Tăriceanu care a lăsat țara într-o situație financiară incredibil de dificilă. Probabil că puțini înțeleg în ce situație a lăsat acest Călin Anton Popescu Tăriceanu țara. Și acum se pupă cu Ponta! Să zică mersi că i-am lăsat o țară echilibrată macroeconomic. Pe sacrificial lui Emil Boc am reușit asta”, a mai spus Băsescu.

11 comentarii la “Băsescu anunță LOVITURA pentru Ponta la final de campanie

  1. sarac betiv…filmuletul tau e un colaj de expresii rupte din context. rau ai ajuns si rau te-ai spetat Basescule pentru ce te asteapta, mai ales dupa declaratiile lui Capatana de la procesul de coruptie a lui mirciulica. Frica te face iresponsabil si furios.Penibil baiete, tare penibil ..Iti inchei tare urat mandatul. Cred ca ai tras si o dusca sa-ti faci curaj ca prea iti bataia capul…Tot ce debiteaza pupilul tau iohannis, dar si gashka portocalie din jurul tau a fost contrazis de datele economice date azi de INS… Ati urlat ca guvernul Ponta este incompetent —-sarmani tampiti…numai asa ati sperat voi…Azi ati primit un pum in fata…

  2. ……”ghinion”kotkodak-iohannis a finalizat „drumul spre cotroceñi” cu coada între picioare……basescu de fricã s-a cufurit în nãdragi…….este în cãutare de funie shi sãpun…….nu va avea parte de „nepotzei” la cât rãu a fãcut ROMÂNIEI shi ROMÂNILOR……..

  3. …….bãsãroiu’ bãsãricã trebuie sã fie fericit dacã de la „cotroceñi” îl duce duba politziei direct la pushcãrie……..asha are o shansã sã scape de ROMÂNII care îl ashteaptã sã-l zdrobeascã cu pietre în plinã stradã……..de fapt el shtie foarte bine ce-l ashteaptã……….doar cu mâna lui shi-a fãcut-o………

  4. ……trãienelu’ bãsãricã , are cu ciñe petrece timpul la pushcãrie……..acolo îl ashteaptã mirciulicã , el fratelo……cã doar au fost „pe’o mânã” la „afaceri”………baiu’ cel mare este cã „familishtii” bãsishti au morcovu’ cât sfecla sau napu’ la cur…….pentru cã trãienelu’ bãse shtie prea multe despre ei…….doar împreunã au „lucrat”…………se vor trage unii pe altzii în lantz la pushcãrie…….nepotzeii lu’ bãsãricã nu se vor bucura de ceea ce a FURAT „buñicu’….” lor pentru ei……..asha scrie în astre……..adicã în stele………asta ca rãsplatã la câte BLESTEME NEGRE au pus ROMÂNII din ROMÂNIA pe familia bãs’escu……….

  5. …….acuma’i acu’……..sau amu’i amu’………..surpriza e dacã „pretenii” lu’ bãse îl vor lãsa sã „ciripeascã” pe cuc……..cucu’ nu mai are „protectzie” ñici „înlontru’ , ñici afarã” , peste douã zile………amu’ la urmã scapã ciñe poate, dacã mai poate……..apu’ „pretenii” lu’ bãse ca sã aibã scãpare , obligatoriu îl vor face pe cuc sã „tacã”……iar ca sã „tacã” , obligatoriu îl vor reduce la „tãcere”…………adicã „tãcerea veshñicã”…….cu asta sigur nu va mai ciripi , pentru cã shtie prea multe despre ei…………este prea periculos , din punct de vedere al „logicii” , indiferent dacã va fi dincoace ori dincolo de gratii , cucu’………..pentru cã shi dincolo de gratii pate ciripi : „cucu’ bau”……….shi asta „pretenii” lui nu vor vrea sã audã………….yo le urez : baftã la ce trebuie sã facã………

  6. …….yo mã întreb de multe ori : oare ciñe mai suportã sau acceptã acest TUPEU bãsist !!!!!!!??????????……..de la acest specimen sinistru , de la „cotroceñi” pentru ROMÂNIA shi ROMÂNI s-a extins ca o plagã la alte specimene ca el……….s-a extins ca „ciuma neagrã”sau „ciuma bãsistã” cum va rãmâne pentru posteritate……….’or fi avut ROMÂNII atâta vinã ca sã aibã parte de asemenea specimene !!!!?????????………..ãsta va avea acelashi sfârshit ca ceaus’escu , cã doar shi el e bãs’escu………doar cã nu la Târgoviste………din 1964 pânã în 1989 sunt 25 de ani………din 1989 pânã în 2014 sunt altzi 25 de ani………..prea multã „simetrie”…………de ceea ce s-a fãcut în primii 25 de ani pe sudoarea ROMÂNILOR s-a ales praful shi pulberea în urmãtorii 25 de ani……..în ’64 s-a terminat de fãcut „colectivizarea” shi a început „epoca”…dupã ’89 s-a desfãcut „colectivizarea” într-o altã „epocã”………..fir’ar dracu’al dracului , cã ROMÂNII nu s-au deshteptat nici acum……..sau poate greshesc yo…………

  7. ……..”durerile facerii” abia acum încep…….nu trebuie privit înainte cu fricã…….nemernicii ãstia vopsitzi în ‘escu au „pregãtit” într-un fel sufletele ROMÂNILOR pentru „durerile facerii”……adicã vor avea curaj la sângele care va curge…….shi nu vor mai avea milã………mila asta , bat-o vina , i-a descurajat shi nu i-a lãsat sã facã ceea ce trebuiau sã facã……….dar s-a terminat cu „aritmetica simetriei”……….uitatzi-vã la televizor sã vedetzi ce se întâmplã în jur……..în Italia , mai ales , cã nu e întâmplãtor……..dupã Ucraina, unde doar s-au terminat „pregãtirile” pentru „facere”……apoi sã vedetzi cum se extinde „ciuma” în Franta , sau la vecinii de vizavi care au decontat „maidanul kievean”……..ROMÂNII vor avea CURAJ când vor defila tancurile lu’ Putin prin Bucuresti , cu directzia spre Atlantic………peste câteva luni………ROMÂNII nu vor fugi de ei……..îi vor ashtepta cu bratzele deschise , ca pe niste prieteni salvatori………nu mai rãmâne „pui de bãsist” , la propriu………se vor curãtza de „ciuma bãsistã”……….pentru totdeauna…………baiu’ e cã vor pieri multzi fãrã vinã……….dar din cei cu vinã va rãmâne amintirea shi sângele în care îshi vor înneca bãsishtii „pãcatele bãsiste”………adicã praful shi pulberea din ceea ce au furat de 25 de ani……..este scris…….mai ales „în stele”……………INFORMATIA preexistã………..doar trebuie sã te „conectezi” la ea , pe „frecventza” necesarã……..cine „întzelege” bine…..cine nu , tot nu mai are ce face……….

  8. …….sã nu vã imaginatzi cumva cã vor veni yankeii sã „salveze” Europa , sau ROMÂNICA……..astea-s „glume’n program” , sau „glumitze” de prost gust pentru fraieri……..ei au venit ca sã fure ce este de furat în ROMÂNICA shi acolo unde se poate……….va ploua „putzin” cu „tehnicã fisiune-fusiune”……….dar asta e……..dupã …..omenirea va refuza shi sã mai vorbeascã limba yankeilor……….nici nu vor mai avea cu cine , pentru cã doar unu din fiecare o mie de yankei va mai „supravietzui”…………ñici o pagubã………..asha-i „scris”………..facetzi calculul aritmetic pentru a afla totalul……….numai dacã suntetzi curioshi…………..clopotele trag „în dungã” , ……cei care nu pricep pot întreba câte-un mosh sau câte-o babã……….este adevãrat cã nu va mai fi ñici UE , ñici EEUU(SUA) ,ONU , OTAN sau invers NATO…..adicã „combinatzii” d’astea „fanteziste”………….cu litere de tipar, ca sã parã mai”interesante” mai pompoase ,…….. ñici „dolaru’…” , „euroiu” nu vor fi decât amintiri………………mai biñe s-ar conecta pe „frecventze ” OZN-iste cei care îshi închipuie asha ceva……….uitatzi-vã cât este de panicat , de disperat „tãticu’ bãsishtilor”……….shtie el de ce…………nu numa’ ceaus’escu s-a dus la baba Vanga, s-a dus shi bãs’escu , din „curiozitate”………..înainte de a se duce baba la cele veshnice………..ea se putea „conecta” pe frecvente corecte la informatzia cosmicã , d’aia shtia multe…………..cei care nu întzeleg, nu trebuie sã dea din cap ………….(doar mãgarii dau din cap)……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *