Skip to content
Politică

Băsescu mărturisește: ”Încep să scap de o greutate”. Ce mesaj a transmis la ieșirea de la urne

Actualul șef al statului, Traian Băsescu, a votat astăzi la liceul A.D. Xenopol. La ieșirea de la urne, actualul președinte a lansat un mesaj către electorat precizând că trebuie să vină la vot toți aceia care se împotrivesc instaurării unui regim discreționar.

”Votul pe care l-am dat acum simt că încep să scap de o greutate din spate. Se va transfera către altcineva responsabilitatea pentru o României. Am votat împotriva instaurării unui regim discreționar, iar acest lucru sper să îl facă și toți cei care au fost umiliți în ultimii ani, fiind numiți băsiști. Fac un apel să vină toți aceștia la vot”, a precizat Traian Băsescu după ce și-a exprimat dreptul de vot.

4 comentarii la “Băsescu mărturisește: ”Încep să scap de o greutate”. Ce mesaj a transmis la ieșirea de la urne

  1. Au fost umiliti pentru ca li s-a spus basisti? Dar cine i-a pus sa fie? Dar cei 7,4 carora li s-a furat votul, cum au fost? Fericiti?

  2. ce mai Basescule, trogolditule, te temi sa nu aibe si alti puterea ta discretionala? Nu cred ca vreun presedinte va mai avea tupeul tau. E adevarat ca daca se alege Iohannis tiupeul tau il vor prelua oamenii din spatele lui iohannis, unul mai penal ca altul…

  3. Mizerabilul asta e patruns de umilintele basistilor, dar de cele ale celor 7,4 miloane de roamani care l-au trimis candva acasa tocmai datorita umilintei la care au fost supusi de el si basistii lui nu spune nimic. Si ca a ramas ilegitim la Cotroceni ca un nesimtit, impotriva vointei lor, iar nu spune mitocanul asta nimic. Inteleg totusi ca apelativul de basist este unul jignitor . Asa spune el. Deci basistii sunt umiliti cand le spui basisti, dupa propriul sau nume ??? Adica esti si tu constient cat de mizerabil esti !

  4. Nu scapa de dosare indiferent de cine va iesi!!Nu doresc nimanui sa fie an pielea lui cea murata la peste 40de grade tarie!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *