Skip to content
Politică

Băsescu desființează Antena3 și RTV în mesajul de la congresul PNȚCD

" "

Președintele Traian Băsescu a participat al congresul PNȚCD, ocazie cu care a și ținut un discurs.

Șeful statului n-a ezitat să atace televiziuni „de propagandă” precum Antena3 sau România Tv în cadrul discursului său.

" "
" "

PNȚCD  a semnat recent un acord de colaborare cu PMP, partidul condus de Elena Udrea.

„Inainte de încerca să definesc momentul  crucial în care se desfășoară congresul PNTCD, aș vrea să vă spun ceva: Întotdeauna am considerat că dispariția din Parlament a PNȚCD trebuie remontată prin revenirea în dezbaterea publică a PNȚCD. Martor îmi este și domnul Pavelescu și alți domni din conducere că am făcut eforturi să pun cap la cap cele trei fracțiuni din PNȚCD încercând să găsesc o formulă care să readucă PNȚCD pe scena politicii românești. Din păcate n-am reușit, nu aș vrea să spun din ce cauză. Am instat pentru revenirea prin alianța din 2012, a fost o reușită parțială. PNȘCD trebuie să revină cu grup parlamentare, cu poziția pe care tradițional a avut-o legată de statul de drept. N-aș vrea să fac apel la nume ilustre a partidului dvs cu care am avut ocazia să mă întâlnesc.

Ce am înțeles de la înțelepții PNTCD e că e nevoie de o curățare, de o atitudine politică. A fost o realitate pe care am încercat să o materializeze și am reușit parțial, fie că vorbim de condamnarea comunismului (..)”, le-a spus Băsescu tuturor celor prezenți la Congres.

Președintele a ajuns la eveniment împreună cu fostul ministru Elena Udrea, candidatul PMP la prezidențiale.

„Televiziuni de propagandă precum ANTENA3 sau ROMANIATV, și de cele mai multe ori ei sunt tineri (..) fac propagandă ticăloasă și o fac pe bani mulți”, a spus Băsescu, acuzând că vor să aducă România în regimul lui Adrian Năstase și Ion Iliescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *