Skip to content
Politică

Băsescu, nou mesaj în forță. Avertisment grav pentru premierul Ponta: „Atenție Victor Viorel!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu revine cu un mesaj în forță.

Băsescu lansat, duminică, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de socializare, un atac dur la adresa premierului Ponta: „evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu”, acuzând că “obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie“.

„Obsedatul,

Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan .

Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic.
În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?”, a scris Traian Băsescu.

4 comentarii la “Băsescu, nou mesaj în forță. Avertisment grav pentru premierul Ponta: „Atenție Victor Viorel!”

  1. Cred ca cel obsedat este Basescu.Nu e zi sa nu il pomeneasca. Are basescu un ARANJAMENT si stie ca nici el si nici familia lui nu va pati nimic?

    1. Desigur ca are. De unde ar avea atata curaj ? Convingerea mea este ca DNA si Kovesi au ORDIN de la Marele Licurici sa OCOLEASCA NUMELE lui Basescu Traian din orice dosar sau sa-i minimalizeze faptele pana la zero. De ce ? Pentru SERVICILE ADUSE(!) timp de 10 ani in cooperarea dintre Statele Unite si Romania si pentru rolul de lider in cadrul NATO. Asa ca Bashescu detine MAREA CHEIE!) si nu va pati nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *