Skip to content
Politică

Băsescu nu crede că Dragnea poate fi învins: PSD, o „turmă fără vlagă” şi un singur dresor

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris duminică, pe Facebook, că PSD este o „turmă fără vlagă” de animăluţe de circ, populată numai cu „porci şi hipopotami”, fără lei şi tigri care să-i ia biciul „dresorului” Liviu Dragnea.

„PSD-ul arată ca o menajerie de animăluţe ale unui circ, menajerie populată numai cu porci şi hipopotami, şi care are un singur dresor, pe Dragnea. Dacă există câte un animăluţ neascultător, el îşi primeşte imediat porţia de zahăr şi devine supus dresorului precum, Andronescu, Bădălău, Oprişan sau Ştefănescu. Pentru unii dresorul nu alocă zăhărelul mult dorit, pentru că îi consideră diabetici. Ce fericiţi erau diabeticii Firea, Stănescu, Fifor sau Neacşu, când dresorul le permitea să-i pupe inelul”, a scris duminică, pe Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

Senatorul PMP a adăugat că formaţiune social-democrată este o „turmă fără vlagă”.

„Păcat că în menajeria circului PSD nu există nici lei, nici tigri care să înşface în dinţi biciul dresorului. Ce turmă fără vlagă acest PSD”, a completat acesta.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, luni, de la ora 11:00, la Parlament, potrivit unui anunţ al partidului. În şedinţa CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum şi un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *