Skip to content
Politică

Băsescu nu le dă pace deloc celor din PNL și PSD. Nou atac la adresa celor două partide

După ce a participat sâmbătă la întâlnirea regională a Partidului Mișcarea Populară de la Galați, Traian Băsescu a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, intitulat “Cred în Mișcarea Populară”.

Fostul președinte notează că, politic, PMP dezavuează în mod egal PNL și PSD și de asemenea că le va sta alături celor din Mișcarea Populară atât timp cât va fi nevoie.

“Politic, dezavuează în mod egal PNL şi PSD, partidele loviturii de stat din vara anului 2012. Îi voi susţine doar atît cît au nevoie de mine. Sunt convins că merită să aveţi încredere în ei dacă vreţi shimbări în politică”, scrie fostul președinte pe pagina sa de socializare.

Totodată, Băsescu precizează că în construcția PMP se regăsesc și o serie de politicieni cu experiență, proveniți din vechiul PDL sau din rândul foștilor săi colaboratori.

“Sunt şi cîţiva politicieni experimentaţi, proveniţi din PDL sau dintre foştii mei consilieri, care nu au vrut să fuzioneze cu PNL-ul. I-am văzut responsabili şi conştienţi de dificultatea creării unui partid nou, dar sunt şi extrem de hotărîţi să reuşească. Toţi înţeleg că ţara are nevoie de altfel de politicieni, de altfel de partide”, a mai scris fostul președinte.

Citește și: Băsescu îi învață politică pe cei din PMP. Ce sfat cheie le-a dat acestora

Iată postarea integrală a fostului Președinte:

”Cred în Mişcarea Populară

Am participat la cele două întîlniri regionale organizate pînă acum de Mişcarea Populară condusă de Eugen Tomac. Prima a avut loc la Timişoara, iar sîmbătă a avut loc cea de a doua la Galaţi, ambele cu săli arhipline. Nu m-am grăbit să postez ceva după Timişoara, gîndindu-mă că tot ce am văzut acolo poate fi o excepţie. Așa că am aşteptat. Dar ce am văzut la Galaţi este o confirmare, aşa că pot scrie fără ezitare despre ei.

În primul rînd, foarte mulţi oameni tineri, dar şi oameni maturi cu cariere profesionale reuşite care nu au mai făcut politică pînă acum. Sunt şi cîţiva politicieni experimentaţi, proveniţi din PDL sau dintre foştii mei consilieri, care nu au vrut să fuzioneze cu PNL-ul. I-am văzut responsabili şi conştienţi de dificultatea creării unui partid nou, dar sunt şi extrem de hotărîţi să reuşească. Toţi înţeleg că ţara are nevoie de altfel de politicieni, de altfel de partide.

Politic, dezavuează în mod egal PNL şi PSD, partidele loviturii de stat din vara anului 2012. Îi voi susţine doar atît cît au nevoie de mine.

Sunt convins că merită să aveţi încredere în ei dacă vreţi shimbări în politică.”, precizează Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *