Skip to content
Politică

Băsescu nu renunţă la venin, dar zbârceşte limba română. De ce o acuză pe Gorghiu

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu nu renunţă la venin, dar zbârceşte limba română. De ce o acuză pe Alina Gorghiu (co-preşedinte al PNL).

Prezent, sâmbătă, la Colegiul Naţional al Mişcării Populare, Băsescu a declarat că liderii MP ar trebui să vorbească mai des despre „acapararea” PNL de către Antena 3, în condițiile în care Alina Gorghiu se află în vizită în SUA alături de realizatorul TV Mihai Gâdea, conform evz.ro. Ex-preşedintele a avertizat că premierul Dacian Cioloș va fi compromis de asocierea cu miniştrii Petre Tobă (de Interne) și Adrian Curaj (al Educaţiei).

„Antena 3 este o televiziune de tip mafiot. Apropierea de ea declasifică partidul (…) Ce fac doamna Gorghiu cu Mihalache (Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale – n.r.) și Gâdea este o exportare a unui sistem mafiot”, a spus Băsescu în deschiderea ședinței Colegiului Național al MP.

El le-a reproșat liderilor locali ai Mişcării Populare că nu abordează și tema academicienilor din Academia de Științe ale Securității Naționale, precum și pe cea a plagiatelor.

”Avem şi o explicaţie şi asta îl va compromite pe Cioloş, până la urmă. Stai cu plagiatorul Tobă la dreapta, în şedinţele de Guvern, stai cu academicianul Curaj de la Academia de Ştiinţele Securităţii, în acelaşi Guvern, şi te faci că nu vezi că în jurul tău este o cangrenă care nu poate să facă decât rău societăţii româneşti”, a afirmat Traian Băsescu, citat de gandul.info.

Fostul oficial de la Cotroceni a mai afirmat că liderul UNPR, Gabriel Oprea, este ”stâlpul doctoratelor”. În acelaşi timp, Băsescu l-a acuzat pe ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, că nu face nimic pentru a rezolva problema celor acuzaţi de plagiat.

”Stâlpul doctoratelor, Gabriel Oprea, până la mai proaspătul intrat în club Buşoi, sunt nişte figure triste ale vieţii politice româneşti, care încearcă să se definească a fi în grupul de elită intelectuală al ţării, iar ei sunt nişte prăpădiţi care copie precum elevii de liceu. De regulă, când copiezi la facultate sau la liceu, te exmatriculează. Pe ăştia văd că îi ţine ministrul Curaj şi nu are curaj să transfere către opinia publică nici măcar lista completă a doctorilor din România, să ia o măsură, cum a vrut să ia doamna Prună pentru marii academicieni din puşcării. Curaj nu ştie cum să lase acest ghiveci neatins, ori acesta este un ghiveci al corupţiei intelectuale. Asta sunt oamenii ăştia. Nu sunt mai prejos decât cei care fură din bugetul de stat(…) Sunt nişte plagiatori fără niciun Dumnezeu!” a exclamat Traian Băsescu.

 

2 comentarii la “Băsescu nu renunţă la venin, dar zbârceşte limba română. De ce o acuză pe Gorghiu

  1. „Antena 3 este o televiziune de tip mafiot. Apropierea de ea declasifică partidul (…) Ce fac doamna Gorghiu cu Mihalache (Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale – n.r.) și Gâdea este o exportare a unui sistem mafiot”, a spus Băsescu în deschiderea ședinței Colegiului Național al MP.
    Vorbe mari sau vorbe mici ! dar cand arunci asemenea anateme in spatiul public este cazul sa le si sustii cu … probe !

  2. Inainte de orice comentariu,mi-as pune intrebarea daca are sau nu dreptate,apoi analizez daca are basca,daca are cararea pe dreapta etc.Deci are dreptate???Eu zic ca DA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *