Skip to content
Politică

Băsescu nu se grăbește să se prezinte în fața Comisiei SRI

bzi.ro

Fostul președinte al României Traian Băsescu nu se grăbește să se prezinte în fața Comisiei parlamentare de control al Serviciului Român de Informații (SRI).

Marți a fost o nouă zi de audieri incendiare la Comisia de Control al SRI. După ce săptămâna trecută fostul judecător şi secretar de stat de la Ministerul Justiției Ovidiu Puţura a făcut acuzaţii ce i-au uluit pe membrii comisiei, marți a fost adus la o nouă audiere, tot sub escortă, din penitenciar, relatează Antena3.ro.

Mâine ar fi urmat consultantul politic Dan Andronic, iar joi ar fi trebuit să vină liderul PMP, Traian Băsescu. Politicianul a anunțat însă că nu poate veni săptămâna aceasta, însă le-a confirmat celor din comisie că săptămâna viitoare, joi, va fi prezent. Nici Andronic nu vine miercuri la audieri, sunt așteptați fostul general SPP Dumitru Iliescu și un fost colonel SRI, Ion Dedu.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat miercuri, după audierea la Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI, că Ovidiu Puțura, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, face parte din lista celor 65 de persoane care pot proba afirmațiile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *