Skip to content
Politică

Băsescu, ocolit cu grijă în dosarele lui Bercea Mondial. Şerban Nicolae se revoltă: Abuz grav!

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu nu a fost, până acum, audiat nici măcar ca martor în dosarele interlopului Bercea Mondial. Senatorul PSD Şerban Nicolae se revoltă: „Abuz grav!”

Prezent, duminică seară, în studioul Antena 3, parlamentarul a amintit că „acest clan Bercea, hulit acum de Traian Băsescu, punea la gâtul doamnei Băsescu o salbă de aur la o petrecere, se pupau, dansau hore, deci nu era vreun necunoscut, nu a apărut din neant”.

Şerban Nicolae a rememorat aceste lucruri în contextul în care însuşi Traian Băsescu a declarat că, în momentul în care fratele lui, Mircea, i s-a plâns că ar fi şantajat de clanul Bercea, preşedintele din acel moment al României a dat dispoziţii şefilor SRI să se ocupe de acest caz.

„Mi-e greu să cred că cineva (din justiţie sau din serviciile secrete – n.r.) şi-a făcut un plan din protecţia lui Traian Băsescu, dar nu pot să nu observ că nici măcar la lucruri simple, la audierea ca martor… Încrâncenarea cu care s-a respins o asemenea chestiune mi se pare că nu dă credibilitate soluţiei judiciare şi nu are cum să ajute la întărirea, în ochii opiniei publice, a ideii de dreptate făcute prin justiţie. Asta trebuie să fie o preocupare a CSM-ului. Au fost fapte sesizate de Traian Băsescu însuşi: când a fost anunţat de fratele său că era şantajat de Bercea, a dat dispoziţii la şefii SRI, ceea ce este un abuz grav. Să mă lase în pace cine spune că preşedintele României, fiind şeful CSAT, poate să dispună de şefii serviciilor în folos personal!” a exclamat Nicolae.

6 comentarii la “Băsescu, ocolit cu grijă în dosarele lui Bercea Mondial. Şerban Nicolae se revoltă: Abuz grav!

  1. tot nu inteleg ..de ce propaganda rusa -bolsevica din romania ..din mass-media autohtona ..il implica pe cel mai bun politician roman ..post-decembrist ..traian basescu …in mizerii tiganesti -mafiote ..ce nu au legatura cu persoana lui ???.. mircea basescu este alta persoana si treaba lui ..sa se descurce !!!..cumva FSB .. si moscova v-au trimis subiectul ???.. sunteti slugile bolsevicilor moderni ai lui vladimir vladimirovichi putin ???
    Îmi place · Răspunde · Chiar acum

  2. Parca numai in dosarele lui bercea este protejat, in toate . Pai daca ambasada, intervenea inca din 1991 – conform spuselor lui Stolojan – intr-o chestiune minora, sa credem ca nu are influienta in chestiuni majore? Intrebarea este de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *