Skip to content
Politică

Băsescu, pe cale să mai primească o lovitură de imagine. Anunțul făcut de avocatul familiei Bercea

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este pe cale să mai primească încă o veste proastă din partea familiei lui Sandu Anghel, cunoscut ca ”Bercea Mondial”.

Mai exact, acesta va fi chemat ca martor în procesul pe care îl are fratele său, Mircea Băsescu, cu familia interlopului Bercea Mondial.

Avocatul Pavel Abraham a declarat că la termenul din 30 aprilie va propune audierea fostului preşedinte, iar dacă instanţa va fi de acord, acesta va ajunge la începutul lunii mai în faţa judecătorilor.

Având în vedere că Traian Băsescu nu mai este preşedintele României, avocatul Pavel Abraham, care reprezintă familia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în procesul cu Mircea Băsescu, vrea să-l cheme în instanţă pentru ca acesta să depună mărturie în procesul de şantaj.

„La sfârşitul acestei luni este un termen la care se pot propune noi probe. Noi vom face acest lucru, le avem pregătite. Între cei care vor fi propuşi pentru a fi audiaţi ca martori este inclusiv fostul preşedinte. Domnia sa are dreptul să se abţină, fiind fratele inculpatului, dar va decide domnia sa. Am văzut că are alte priorităţi. Udrea e înaintea fratelui şi chiar a familiei domnului Mircea Băsescu. Dar asta e o altă chestiune, nici măcar ironie nu pot s-o numesc. Termenul nostru e pe 30 aprilie, asta ar însemna la primul termen din luna mai sau când va decide instanţa”, a explicat Pavel Abraham, la România TV.

 

 

2 comentarii la “Băsescu, pe cale să mai primească o lovitură de imagine. Anunțul făcut de avocatul familiei Bercea

  1. Aveti perfecta dreptate! „Problema” fratelui e rezolvată! Acum se ocupa de Udrea, apoi de Pricop. Si uite așa, iar cade in picioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *