Skip to content
Politică

Mandatul lui Băsescu, pe muchie de cuţit. Ce greşeală îi poate aduce SUSPENDAREA

PSD nu exclude o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, dar acest demers ar fi greu de gândit în condiţiile actuale. Europarlamentarul social-democrat, Cătălin Ivan, avertizează că dacă preşedintele insistă, va fi suspendat din funcţie.

Nu este exclusă suspendarea

În opinia lui Cătălin Ivan, o nouă suspendare a preşedintelui „nu este exclusă, dar e dificil de gândit o nouă suspendare acum, în condiţiile actuale, pentru că mai sunt două luni până la alegeri, contextul nu este unul favorabil unei noi crize politice. Dar pe de altă parte, nici nu putem să-l lăsăm pe Traian Băsescu să facă absolut ce vrea în România în lunile până i se încheie mandatul, doar pentru că nu mai are nimeni ce să-i facă”.

Dacă Traian Băsescu ne va obliga, o vom face până la urmă, pentru că este în interesul ţării şi al românilor. Orice abuz din partea Cotroceniului nu poate să facă bine nimănui. Deci într-un final, dacă Traian Băsescu insistă, vom face şi suspendarea, că nu poate să meargă la nesfârşit cu abuzurile„, a spus acesta la RFI.

Suspendarea va stopa abuzurile

Întrebat cui ar servi o nouă suspendare a lui Băsescu, europarlamentarul a răspuns: „Nimănui, numai că ar stopa abuzurile lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte de la Cotroceni, cât mai este acolo”.

Ideea unei noi suspendări a lui Traian Băsescu a fost avansată de şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat că nu exclude absolut deloc ideea suspendării din funcţie a şefului statului, în condiţiile în care acesta va continua să se manifeste doar ca şef de campanie al Elenei Udrea.

sursa: rfi

1 comentariu la “Mandatul lui Băsescu, pe muchie de cuţit. Ce greşeală îi poate aduce SUSPENDAREA

  1. Suspendarea este o masura buna. Eu unul nu am chef sa – i platesc javrei ordinare si familiei sale, case de protocol, servicii SPP si alte avantaje pana la sfarsitul vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *