Skip to content
Politică

Băsescu pierde pe propria mână. Membrii PMP se dezic de el

puterea.ro

Liderul deputaților, Eugen Tomac a lămurit lucrurile cu privire la amendamentele depuse de fostul președinte Traian Băsescu la Legea Grațierii.

Eugen Tomac (PMP) a  declarat că amendamentele respective  „Nu au fost discutate in partid, sunt ale presedintelui Basescu nu ale partidului.”

Liderul deputatilor PMP Eugen Tomac a afirmat joi că amendamentele pe care Traian Basescu, senator PMP, le-a depus la proiectul Legii gratierii nu au fost discutate în interiorul  partidului  și nu sunt ale PMP, ci doar ale lui Basescu, președintele PMP. El a declarat că această problema va fi discutată într-o ședință de partid  abia săptămâna viitoare.

Eu in calitate de lider de grup nu am vazut aceste amendamente, nu s-au discutat in cadrul partidului. Consider ca nu sunt ale PMP, daca ele vor fi depuse le vom analiza si noi cu mult atentie, dar vor fi ale dlui presedinte Traian Basescu si nu ale partidului. Nu vreau sa fie interpretate altfel aceste declaratii ale mele, vom avea o discutie in sanul partidului si vom clarifica. Domnia sa probabil are motive deplin intemeiate sa faca demersuri in calitate de senator. Nu am avut o discutie cu dl presedinte, il respectam dar in acest moment este imp sa avem discutii”, a declarat Eugen Tomac joi la parlament, precizand ca a tinut sa faca aceste precizari avand in vedere interesul starnit de aceste amendamente, potrivit hotnews.ro 

Tomac a facut și un apel la unitate în rândul partidului, atunci când a fost întrebat de acuzațiile de trădare formulate de deputatul Robert Turcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *