Skip to content
Politică

Băsescu, planuri ambițioase pentru candidații PMP la alegerile din vară: „Nu există locurile doi sau trei, există doar locul unu…”

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP),Traian Băsescu, i-a îndemnat vineri pe candidaţii la funcţia de primar din localităţile braşovene să facă o campanie onestă, fără promisiuni care nu se pot realiza.

„Pentru un partid tânăr, care participă pentru prima dată la alegeri, nu există locurile doi sau trei, există doar locul unu. Faceţi o campanie onestă, fără promisiuni care nu se pot realiza. Vă asigur că niciodată nu aş fi fost ales din primul tur pentru a doua oară primar general al Capitalei dacă i-aş fi păcălit pe bucureşteni. Au văzut că nu am promis multe, dar ce am promis am făcut. Privind la acest prezidiu cu candidaţii, observ în primul rând tinereţe, dar şi oameni maturi. Este un partid nou, tânăr, un partid care nu a fost implicat în compromisurile perioadei de tranziţie. Şi, din acest motiv, spun eu, este partidul care reprezintă viitorul politicii româneşti, partidul care poate să preia ţara de aici, de unde va fi lăsată, sper eu, anul acesta, de PSD şi PNL şi să fie dusă mai departe”, a afirmat Băsescu, în faţa a peste 700 de persoane prezente la întâlnirea de lansare a candidaţilor Partidului Mişcarea Populară, filiala Braşov.

Lidrul PMP a amintit că a fost de două ori parlamentar, de două ori primar-general al Capitalei, iar de două ori a îndeplinit funcţia de preşedinte al României, şi a spus că pentru el nu mai există ‘obiective’, dar există ‘obligaţii’.

„Aveam obligaţia ca experienţa formidabilă adunată în 24 de ani de politică, spun 24 de ani pentru că nu am fost membru FSN, făcută în cele mai înalte funcţii pe care le poate dobândi un politician, nu merită să rămână închisă între coperţile unei cărţi. Şi atunci am considerat că cel mai corect lucru pe care îl am faţă de români este să transfer această experienţă unui partid. PMP nu este partidul meu, partidul lui Băsescu, este partidul vostru, iar voi sunteţi un partid pentru România”, a punctat preşedintele Partidului Mişcarea Populară, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *