Skip to content
Politică

Băsescu, pregătit să arunce în aer scena politică

Campania electorală se află pe ultima sută de metri, iar cei 14 candidați care s-au lansat în cursa pentru Cotroceni luptă până la final.

Președintele Traian Băsescu, cel mai puternic susținător al candidatului PMP, Elena Udrea, se pregătește să arunce în aer scena politică românească.

Băsescu va fi prezent în această seară,la ora 21.00, cu câteva ore înainte de încheierea campaniei electorale, la emisiunea moderată de Rareș Bogdan, emisiune în cadrul căreia, dacă ne aducem bine aminte, a făcut și dezvăluirea cu prezidențiabilul care a fost ofițer acoperit, temă ce a acaparat întreaga campanie electorală.

Chiar în această dimineață, prezent în cadrul unei emisiuni televizate, jurnalistul Rareș Bogdan a transmis că președintele Băsescu vine la emisiune cu „tolba plină de dezvăluiri”.

Președintele Traian Băsescu vine în această seară la „Jocuri de putere” cu tolba plină de dezvăluiri”, a afirmat jurnalistul.

În data de 13 octombrie, Traian Băsescu a uimit opinia publică, atunci când în plină campanie pentru prezidențiale, a declarat că premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001. În replica, premierul Victor Ponta a afirmat că „sunt numai minciuni”.

„Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada ’97-2001, a fost ofiter acoperit al SIE. Deci Ponta e acoperit? A fost… Deci Victor Ponta a fost ofiter SIE? Exact. In perioada 1997-2001. A fost ofiter SIE, ceea ce explica si propulsarea lui de la Judecatoria de sector, direct in Parchetul General.” a transmis Băsescu în urmă cu câteva săptămâni.

10 comentarii la “Băsescu, pregătit să arunce în aer scena politică

    1. ””faraonule ” , tu mai bine ai invăta Lb. romană și-apoi să insulti Președintele : Se scrie EȘTI , nu ”iești ” …și fă-ți , nu ”face-ți patul ”

    1. Esti sigur ca aia e singura greseala? Mai uita-te odata, poate-ti revii! PS. Cum cred ca-s putine sanse sa fie asa, iti spun eu! Nu-ti mai obosi neuronul! Corect este „faceti patul, sau, daca vrei, „fa-ti” patul! Nu-mi multumi! Azi e moca!

  1. —-Cat de mare este prostia acelora care , socotindu-se mai PUTERNICI decat insasi natura . se cred astfel , laudandu-se c-ar putea izbandi in orice , desi nu sunt in stare de asa ceva si straduindu-se sa-i formeze si pe altii dupa masura lor , chiar daca acestia nu sunt croiti din fire ca atare—Boccaccio

  2. Faptul ca actualul PMa ajuns direct la Procuratura Generala nu e o dovada decisiva.Au mai ajuns si altii,dar asta nu i-a impiedicat sa ocupe importante functii in stat,dupa aceea si nimeni nu i-a acuzat ca au fost „acoperiti”sau mai stii?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *