Skip to content
Politică

Băsescu, previziuni negre pentru Dragnea: Eu în locul lui aș fi în alertă maximă

aktual24.ro

Senatorul PMP Traian Băsescu face o serie de previziuniu negre pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, după Congresul extraordinar din weekend.

Mai precis, fostul șef de stat a afirmat că liderul Camerei Deputaților are șanse mici să reziste în poziția actuală până la alegerile prezidențiale desfășurate în anul 2019, după cum s-a văzut Partidul Social Democrat în weekend. În plus, Băsescu susține că Dragnea a susținut alegerea premierului Viorica Dancilă în funcția de președinte executiv al PSD pentru a-i „transfera” responsabilitatea politică a guvernării, conform Ziare.com.

„Eu nu cred ca in atmosfera pe care a creat-o se poate rezista pana la alegerile din noiembrie 2019. Mai este un an si jumatate si guvernarea devine tot mai grea. (…) Nu intamplator a venit cu premierul sa fie presedinte executiv, pentru ca acum i-a dat incarcatura politica majora in partid doamnei Dancila, este numarul doi in partid, deci aplica politicile partidului. (…) I-a creat conditiile politice sa fie responsabilul numarul unu”, a spus Traian Basescu, duminica seara, la un post de televiziune.

Mai mult decât atât, președintele Partidului Mișcarea Populară consideră că alegerea unor membri de a-i vota pe Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu în defavoarea Vioricăi Dăncilă reprezintă „filonul care la un moment dat va exploda”.

In plus, Traian Băsescu a calificat drept „mincinos” discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, de la congresul partidului.

„Eu nu-l vad totusi pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri (…) Eu in locul lui as fi foarte alertat de cei 833 care au votat impotriva doamnei Dancila. (…) Eu nu-l vad bine pe Dragnea. Eu in locul lui as fi in alerta maxima cu 833 de voturi impotriva”, a afirmat Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *