Skip to content
Politică

Băsescu prezintă nepotrivirile din documentul prezentat de Antena 3. Cine poartă vina cea mai mare

Antena 3 a prezentat, marți seară, un document, care ar fi trebuit să ateste legăturile fostului președinte, Traian Băsescu, cu Securitatea înainte de 1989.

Astfel, după ce Antena 3 a susținut că numele fostului șef de stat apare în document în contextul implicării sale directe în „raspandirea materialelor de specifice de propaganda” și că acesta ar fi primit suma de 1.500 dolari pentru „subventionarea retelei”, Traian Băsescu a anunțat că va da postul în judecată.

În acest context, fostul președinte a prezentat nepotrivirile regăsite în cadrul documentului prezentat, marți seară, de Antena 3.

Totodată, Traian Băsescu a declarat că o mare vină o poartă CNA, care este o instituție partizană.

„Este un fals ordinar. Un fals ordinar.

In primul rand m-ar surprinde sa constat ca securitatea isi platea turnatorii in valuta. Erau interzise platile in altceva decat in lei in vremea comunismului.

In al doilea rand. A primit 1500 dolari SUA pentru subventionarea retelei. Nu exista cuvantul in 89.

Si un ultim element de logica – eu eram commandant de nava atunci. Pai unde trebuia sa raspandesc eu noile orientari a Congresului al 13 lea? Ma intalneam cu delfinii si cu rechinii prin oceane si prin mari. Ca de incarcat incarcam prin tari arabe. Unde puteam eu sa raspandesc intelepciunea congresului 13?

E un document de o abjectie rara. Eu am vazut si iesirea absolut de cea mai joasa calitate a lui Silvian Ionescu si am impresia ca acest document e o continuare. Nu l-am cunoscut niciodata inainte de Revolutie. Imi pare a fi o continuare de aceasi mizerie ca si declaratiile lui Silvian Ionescu.

Eu am castigat 2 procese cu turnatorul Voiculescu, cu delatorul Ciuvica, fiica mea cu Antena 1, imi pare rau ca nu l-am executat atunci pe Ciuvica ca trebuia sa ii iau toate lucrurile din casa. Ii cam goleam casa. Din bun simt. Intotdeauna am spus, cel putin cat am fost presedinte, libertate. De data asta, Antena 3 va plati bani multi. Imi pare foarte rau. Pentru ca au luat-o ca fiind slabiciune. Daca ii goleam casa s-ar fi lecuit. Si la indivizii astia care traiesc din minciuna, acesta e tratamentului. Problema nu e ca gasesti unul de teapa domnului Gadea. Cum is bine platiti din banii furati, ca oamenii astia mai gasesti foarte mult.

Marea problema e CNA – care ar trebui sa fie cainele de paza al bunului simt in mass-media. N-o face pentru ca e o institutie partizana si a infestat un popor cu partizanatul acesta. As mai spune un lucru – am vazut o abordare pe care o respect in care spune ca sistemul a dat drumul la caini, daca sistemul o facea, o facea profesionist. Asta e facut de niste gainari care nici n-au facut parte cum trebuie in sistem, e un fals de tip Antena 3″, a declarat Traian Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu prezintă nepotrivirile din documentul prezentat de Antena 3. Cine poartă vina cea mai mare

  1. du-te ma si impusca-te… chiar ne crezi pe toti prosti? uita ca nu toti suntem nascuti DUPA „lovitura de stat” din 89? poate tinerii frumosi si liberi de dreapta sa-ti inghita putoarea… ca acolo, in partidele istorice v-ati bulucit toti securstii in anii 90… pentru ca erau singurele nemanjite si acolo nu v-ar fi cautat nimeni, boarfe comuniste fara carater!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *