Skip to content
" "
Politică

Băsescu: PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor parlamentare și locale simultan

Traian Băsescu nu crede în șansele PSD de a bloca la CCR decizia președintelui Iohannis de a-l nominaliza din nou pe Ludovic Orban pentru postul de premier, în ciuda faptului că a fost demis recent prin moțiune de cenzură, și crede că șeful statului poate insista la nesfârșit cu aceeași propunere de prim-ministru.

" "
" "

2 comentarii la “Băsescu: PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor parlamentare și locale simultan

  1. Ca să nu candideze Băsescu la primaria generală acapitalei s-au introdus alegerile locale dintr-un tur. La fel in 2020 s-a menținut acest sistem electoral tot din cauza lui Băsescu. La polonezi insistenta lui Walesa de a rămâne în primplanul politicii, deși era un politician expirat, a fost sancționată printr-un vot de sub 1% în favoarea lui.
    Analiza lui Băsescu este incompletă. Opunându-se planurilor președintelui parlamentarii PSD devin ținta antipatiei populare. Cei care nu vor ca în România să fie bine etc , etc. Și similar dacă alegerile locale vor fi simultane cu cele parlamentare antipatia pentru parlamentarii PSD va fi transferată și către aleșii locali PSD -consilieri și primari.

  2. @Bă, ăsta are pretenția că este purtător de cuvânt al Parlamentului, ? Și-a luat de la sine împuternicire să transmită mesajele Parlamentului, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *