Skip to content
Politică

Băsescu pune cărțile pe masă: Victor Ponta intră la cantităţi neglijabile

evz.ro
" "

Fostul președinte Traian Băsescu aruncă cărțile pe masă în problema moțiunii de cenzură împotriva Executivului dat de Partidul Social Democrat, pe care PNL dorește să o inițieze.

Astfel, liderul PMP a subliniat că ia în calcul susținerea inițiativei PNL alături de ProRomania. Cu toate acestea, Băsescu a afirmat că Victor Ponta intră la „cantităţi neglijabile” atunci când vine vorba despre căderea Guvernului Dăncilă, conform News.ro.

" "
" "

„Nu facem nazuri la Victor Ponta când e vorba de căderea guvernului Dăncilă. Victor Ponta intră la cantităţi neglijabile. Obiectivul de a scăpa de PSD de la guvernare mi se pare extrem de important”, a declarat Traian Băsescu după şedinţa Colegiului Naţional al PMP.â

Totodată, fostul șef de stat speră ca opoziția să piardă onorabil, dacă va fi cazul: „Totul este să nu fim bătuţi ca data trecută. Adică să ne cerem să luăm bătaie. Data trecută ne-au bătut cu 100 de voturi. Măcar să pierdem onorabil, la un 20-30 de voturi. Ceea ce înseamnă că liberalii care şi-au asumat moţiunea trebuie să facă nişte negocieri”

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *