Skip to content
Politică

Băsescu pune cărțile pe masă: Victor Ponta intră la cantităţi neglijabile

evz.ro

Fostul președinte Traian Băsescu aruncă cărțile pe masă în problema moțiunii de cenzură împotriva Executivului dat de Partidul Social Democrat, pe care PNL dorește să o inițieze.

Astfel, liderul PMP a subliniat că ia în calcul susținerea inițiativei PNL alături de ProRomania. Cu toate acestea, Băsescu a afirmat că Victor Ponta intră la „cantităţi neglijabile” atunci când vine vorba despre căderea Guvernului Dăncilă, conform News.ro.

„Nu facem nazuri la Victor Ponta când e vorba de căderea guvernului Dăncilă. Victor Ponta intră la cantităţi neglijabile. Obiectivul de a scăpa de PSD de la guvernare mi se pare extrem de important”, a declarat Traian Băsescu după şedinţa Colegiului Naţional al PMP.â

Totodată, fostul șef de stat speră ca opoziția să piardă onorabil, dacă va fi cazul: „Totul este să nu fim bătuţi ca data trecută. Adică să ne cerem să luăm bătaie. Data trecută ne-au bătut cu 100 de voturi. Măcar să pierdem onorabil, la un 20-30 de voturi. Ceea ce înseamnă că liberalii care şi-au asumat moţiunea trebuie să facă nişte negocieri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *