Skip to content
Politică

Băsescu pune tunurile pe Guvernul Dăncilă: cine sunt miniștrii „incompetenți” care trebuie să plece

pressalert

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit, joi seară, despre miniştrii din Guvernul Dăncilă, apreciind că mulţi dintre ei ”sunt incompetenţi” şi ar trebui să plece. Pe lista celor care ar trebui remaniaţi, Băsescu îi vede pe Eugen Teodorovici, Paul Stănescu, Petre Daea, Dănuţ Andruşcă şi Rovana Plumb. Pentru aceasta din urmă, Băsescu spune că PSD ar trebui ”să înfiinţeze un minister al tăiatului frunzei la câini”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut, joi seară, la B1 TV, o analiză a Guvernului Dăncilă. Băsescu a spus că Eugen Teodorovici ”este un mare aburitor”, Dănuţ Andruşcă este ”o panaramă”, teodot Meleşcanu este o ”mumie pietrificată în tradiţiile vechii diplomaţii româneşti, lipsită de dinamism şi cu linii fixe”, în timp ce Victor Negrescu este ”isteţ, dar nu-i folosesşte cu nimic că e prea mic în funcţie”.

Despre Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, Băsescu a spus că are un mod de a gândi ”ridicol”, însă a apreciat activitatea Anei Birchall.
Fostul şef de stat a spus că mulţi sunt ”incompetenţi” şi ar trebui ”să plece”, potrivit news.ro.

”Dincolo de disputele lor politice, ar trebui să plece din Guvern Teodorovici, Stănescu, Daea, Dănuţ Andruşcă şi Rovana Plumb. Eventual, lui Rovana Plumb, că e atât de importantă din punct de vedere politic, poate îi înfiinţează un minister al tăiatului frunzei la câini”, a spus Traian Băsescu.

Acesta a afirmat că această guvernare ”a stricat echilibrele macroeconomice” şi s-a împrumutat cu dobânzi mari, ceea ce a afecta ratingul de ţară.

În plus, Băsescu a spus că PSD este într-o criză de specialişti în care să aibă încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *