Skip to content
Politică

Băsescu pune tunurile pe Tăriceanu: Laş şi fără fantezie!

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu pune tunurile pe ex-premierul Călin Popescu-Tăriceanu.

Şeful PMP a fost prezent, sâmbătă seară, în studioul România TV, unde l-a criticat pe co-preşedintele ALDE pentru declaraţia acestuia de joi. Acesta afirmase: „Băsescu, atunci când era la apogeul puterii sale, a făcut numeroase eforturi de a mă elimina din fruntea Guvernului și din politică”. Amintim că spusele lui Tăriceanu apăruseră în contextul zvonurilor vehiculate de presă, potrivit cărora actualul preşedinte al Senatului ar fi vizat de DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu.

CITIŢI ŞI: Tăriceanu reacţionează furtunos la zvonurile legate de el şi DNA: Băsescu, atunci când era la apogeul puterii…

În consecinţă, Traian Băsescu l-a criticat dur pe Călin Popescu-Tăriceanu, susţinând că stilul declaraţiei de mai sus „este stilul omului laș și fără fantezie”.

„Tăriceanu nu a avut curajul să formuleze un argument propriu și a simțit nevoia să facă trimitere la mine. Trebuia să ceară cu argumentație proprie, nu citând din mine ca din clasici, în mod laș. A valorificat incorect niște afirmații ale mele care atenționau că statul are niște acțiuni care fac ca România să nu mai seamănă a stat de drept, ci a stat mafiot”, a zis preşedintele PMP.

1 comentariu la “Băsescu pune tunurile pe Tăriceanu: Laş şi fără fantezie!

  1. Basescu se baga pe acelasi culoar politic cu cel al ALDE, afics a celor haituiti de „Sistem”. De asta se vor ataca la infinit, ei batandu-se pe cei care vor da la alegeri un vot „anti DNA”. Implicit, Basescu va spune ca Olteanu a fost mituit dr Vabtu, penttu ca altfel Olteanu s-ar pozitiona ca victima DNA si ar atragr simpatia celor care nu iubesc DNA-ul. Iar acestia, asa cum se vede de ceva vreme, sunt alegatorii vanati de Basescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *