Skip to content
Politică

Băsescu răbufnește după acuzațiile privind fraudarea alegerilor: Speculaţii de cea mai proastă calitate!

evz.ro

Fostul președinte al României Traian Băsescu răbufnește după acuzațiile privind fraudarea alegerilor, calificându-le drept „speculaţii de cea mai proastă calitate”.

S-a întâmplat sâmbătă la Neptun, unde șeful PMP a declarat că nu a avut curiozitatea să citească raportul Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, pentru că ştie că scrutinul nu a fost fraudat în favoarea sa, transmite DCnews.

„Eu cred că sunt atât de ridicoli cu aceste concluzii încât nu merită o reacţie a mea, dar voi reflecta dacă o să reacţionez sau nu. Gândiţi-vă că la ora asta eu nici măcar nu am avut curiozitatea să citesc raportul, pentru că ştiu foarte bine că alegerile nu au fost fraudate în favoarea mea. Iar acest lucru este dovedit de faptul că, în timp ce noi am avut un singur om în secţiile de votare, deci PDL, ei au fost reprezentaţi de şase partide, toţi împotriva candidaturii mele, susţinători ai lui Geoană. Cum putea acel om să fure buletine de vot? (…) Sunt speculaţii de cea mai proastă calitate”, a afirmat Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu răbufnește după acuzațiile privind fraudarea alegerilor: Speculaţii de cea mai proastă calitate!

  1. Infractorul pare sa uite ce a behait inaintea lui cel care i-a fost mentor, tatuca Stalin, anume ca important e cine numara voturile (la urma), adica cine manevreaza cifrele ! Poate il intreaba pe cel caruia i-a daruiti gradul de general, pe numele sau Opris, de la STS !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *