Skip to content
Politică

Băsescu răbufnește împotriva lui Grindeanu: Trebuie să plece!

www.stirimondene.eu

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, prezent duminică seara, la postul de televiziune România TV a declarat că premierul Sorin Grindeanu trebuie să plece ”şi pentru că a fost clar că au dat OUG 13 cu dedicație”.

„Aș spune că formularea abuzului în serviciu așa cum a făcut-o Guvernul Grindeanu este în acord cu decizia CCR. Dar Grindeanu trebuie să plece, că ar fi trebuit să spună aceste lucruri 3-4 zile înainte, ca să nu se mai poată manipula. Dar Grindeanu trebuie să plece și pentru că a fost clar că au dat-o cu dedicație. Ei ar fi trebuit să bage toate cele peste 50 de decizii ale CCR.

" "
" "

Eu sunt convins că cei care au fost în piață probabil că n-au citit ordonanța. Dar realitatea pentru cei din Piața Victoriei este că OUG 13 a fost dată prost. Referitor la abuzul în serviciu era corectă, dar în rest oamenii din piață aveau dreptate, pentru că ordonanța dezincrimina și alte fapte. Cum să aperi OUG 13 cu Codrin Ștefănescu? Cine crede că el a citit vreo carte? El are colecție, dar se uită doar la cotoare”, a subliniat Traian Băsescu.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *