Skip to content
Politică

Băsescu, reacție explozivă la adresa lui Ponta: „PLEACĂ, PLEACĂ ACUM!”

Vineri dimineața s-a produs un „cutremur” pe scena politică românească: premierul Victor Ponta are calitatea de suspect în dosarul lui Dan Șova.

În acest context, într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că fiecare minut pe care Ponta îl petrece în fruntea Guvernului „este un dezastru pentru credibilitatea României”.

„Bună ziua Viorel,
Dacă vrei să nu faci mai mult rău decît ai făcut țării din 2012 și pînă acum, fă te rog un lucru simplu: PLEACĂ ACUM !
Fiecare minut pe care îl petreci în fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea României. Deci, încă o dată, PLEACĂ, PLEACĂ ACUM !
Iar dacă tu nu știi că țara este mai presus de interesele tale, vei învăța acest lucru, dar din păcate pe spinarea românilor. Ascultă te rog pe unul mai bătrîn ca tine, PLEACĂ ACUM !”, a precizat Traian Băsescu pe Facebook.

2 comentarii la “Băsescu, reacție explozivă la adresa lui Ponta: „PLEACĂ, PLEACĂ ACUM!”

  1. Tu vorbesti de plecat, lepra ???????? Tu care te-ai tinut cu dintii de scaun ca un disperat cand aveai 80% de tara impotriva si cereai ca milogul sa nu iese lumea la vot ???? Tu care nu ai plecat de la Cotroceni cu lunile (DUPA CE TI-AI TERMINAT MANDATUL) ca nu ti-au conveni 7 case propuse de guvern? Ca sa nu mai vorbim ca aveai casa din Mihaileanu unde sa pleci…. Tu care inca mai stai la Scrovistea dupa ce casa din gogol e cam gata??? Mare lepra esti Basescule, nu te mai trazneste dumnezeu odata

  2. „Tara este mai presus de interesele tale”… Cand ai invatat asta? In ultimile 4 luni? Cand ai calcat in picioare 7,4 milioane de romani, nu stiai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *