Skip to content
Politică

Băsescu, reacție furtunoasă la adresa a doi jurnaliști: „Au lăsat un dezastru managerial”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a avut, marți, o reacție furtunoasa, la adresa a doi jurnaliști români.

Astfel, Traian Băsescu critică lipsa acestora de profesionalism și îi acuză de crearea unui „dezastru managerial”.

„Profesorii naţiunii,
Doi jurnalişti bătrîni, învechiţi în zile rele , care pe unde au trecut prin presa românească (pe post de şefi sau de lachei ai unor moguli corupţi) au lăsat un dezastru managerial şi moral în urma lor , au fost mandataţi de un post de televiziune s-o facă pe profesorii naţiunii. Mai mult, de la înălţimea aroganţei lor, cei doi şi-au asumat dreptul să dea note oricui doresc muşchii lor. Oare ce-i recomandă pe cei doi să dea note altora ?
Iar dacă presa tot susţine nevoia unei clase politice înoite, oare ce căută cu aceste epave pe ecrane ? Sau nu există jurnalişti mai tineri şi mai puţin murdăriţi de banii tranziţiei ?
PS-Nu vreau să iau locul nimănui la televiziune şi să dau note. Doar îmi spun şi eu o părere”, a scris Traian Băsescu pe Facebook

4 comentarii la “Băsescu, reacție furtunoasă la adresa a doi jurnaliști: „Au lăsat un dezastru managerial”

  1. …. Sondajele de opinie platite cu zeci de mii de euro au costat trustul Ringier milioane. Sondajele de opinie comandate de catre Elena Udrea l-au dat castigator pe Silviu Prigoana. Ingaduiti-mi, asadar, sa ma bazez – atunci ca si acum – pe ceva mai ieftin si mai de incredere: bunul simt. Pe vremuri, bunul simt contrazicea studiile de piata ce sustineau ca-n cartierul Manastur din Cluj o gospodina din patru va cumpara saptamanal cate un exemplar din colectia amoroasa “Arlechin”, la “un pret accesibil”. Poate din birourile “open-space” cu prezentari power-point, asa se vedea. Din Piata Flora, unde locuiam, se vedea altfel. Si nu, nu trebuia sa locuiesti in Bucuresti pentru a intelege ca un personaj precum Silviu Prigoana nu corespundea profilului de candidat asteptat atunci de catre electoratul de dreapta.
    Asa si acum. Nu-mi trebuie sondaje de opinie pentru a spune de pe-acum ca Miscarea Populara, fie ea intitulata MP sau PMP, va fi un esec ce-l va costa pe Traian Basescu si ultima bruma de reputatie pe care o mai avea. Asta inseamna sa nu stii cand sa te retragi si nici cum sa imbatranesti frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *