Skip to content
Politică

Băsescu reacționează fulger după învestirea lui Teodorovici

" "

Luni dimineață  Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus luni  juramantul de învestitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Numirea lui Teodorovici la Finanțe a trezit nemulțumirea lui Traian Băsescu.

" "
" "

Reamintim că fostul Președinte i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova, fostul Președinte reacționează fulger după ce Teodorovici a fost oficial ”uns” ministru al Finanțelor Publice.

Citește și: Eugen Teodorovici și Marius Nica au depus jurământul la Palatul Cotroceni

„Inteleg ca v-ati inteles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor.

Dar astazi cind stiti acest lucru din imaginile de la Gindul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.
Va rog, ramineti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Toti avem nevoie de speranta, inclusiv un fost presedinte”, a scris duminică seară Traian Basescu pe Facebook.

Imediat după ceremonia de la Cotroceni, Traian Băsescu a avut o nouă replică pentru noul ministru al Finanțelor.

”Cu jurămîntul depus de Teodorovici, asta e. Punct şi de la…vara lui 2012, ÎNAINTE !”,  a precizat Băsescu pe pagina sa de socializare.

Acest mesaj scurt al lui Băsescu poate fi interpretat drept unul prin care vrea să sublinieze că USL a reînviat și că el rămâne singurul adversar al lui Klaus Iohannis și al PSD.

" "

3 comentarii la “Băsescu reacționează fulger după învestirea lui Teodorovici

  1. Pai ce vroiai, Bashescule ! Sa semneze Iohannis decretele dupa voia ta ? Ai uitat ca in 2012 te-a demis 7,4 mil de romani si ai fost un impostor ? Acum esti un neica nimeni !

  2. De ce s-o mai fi obosind sa scrie, sa comenteze? Pe cine mai intereseaza ce face? Singurul lucru care ii intereseaza pe romani este cand si pentru cat timp va ajunge la tubulatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *