Skip to content
Politică

Băsescu revine cu un nou mesaj pe Facebook: „Dacă aș fi fost Președinte…”

Fostul președinte Traian Băsescu, a revenit, luni, cu un nou mesaj publicat pe pagina de socializare.

Astfel, fostul șef de stat a vorbit în postarea sa despre mesajul transmis de tinerii din Republica Moldova românilor: cel de unire a Republicii Moldova cu România.

În acest context, fostul șef de stat a subliniat: „dacă aș fi fost Președinte cu siguranță i-aș fi așteptat cu masa pusă, cu un spectacol de muzică populară dat în curtea palatului și le-aș fi vorbit despre nevoia de reunificare a ambelor țări”.

„Dacă aș fi fost Președinte !

Duminică, în jurul orei 14.00, la București, a sosit un grup de cîteva sute de tineri din Republica Moldova.
Tinerii au parcurs pe jos distanța de la Chișinău la Ungheni (120 km) pentru a aduce mesajul generației tinere de unire a Republicii Moldova cu România.

Este cel mai puternic semnal dat de tinerii pro-români de peste Prut.

Dacă aș fi fost Președinte cu siguranță i-aș fi așteptat cu masa pusă, cu un spectacol de muzică populară dat în curtea palatului și le-aș fi vorbit despre nevoia de reunificare a ambelor țări.

Sunt destui care cred că unirea cu Republica Moldova ar fi o favoare pe care România ar face-o fraților de peste Prut. Profund greșit. Eu susțin categoric faptul că unirea este o necesitate strategică în mod egal și pentru România și pentru R.Moldova. Acum este un moment bun ca românii de pe ambele maluri ale Prutului să-și spună apăsat dorința de UNIRE.

What have you been up to?”, a scris Traian Băsescu pe pagina de Facebook.

1 comentariu la “Băsescu revine cu un nou mesaj pe Facebook: „Dacă aș fi fost Președinte…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *