Skip to content
Politică

Băsescu, revoltă la adresa procurorilor: Fiicei mele i s-a pus microfon sub pat!

www.stirimondene.eu
" "

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, duminică seara, la postul de televiziune România TV, a lansat un atac dur la adresa procurorilor, pornind de la subiectul arhivei SIPA.

Astfel, potrivit fostului preşedinte, fiica sa Ioana „a avut parte de o supraveghere sălbatică”, iar cererea a fost semnată chiar de Laura Codruţa Kovesi.

" "
" "

Băsescu spune că a avut întotdeauna un respect deosebit pentru judecători, spre deosebire de procurori, care „unii sunt defecţi, scriu editoriale” în loc de rechizitorii. Respectul său pentru judecători a fost însă spulberat de judecătorii care au semnat mandatul de supraveghere a fiicei sale.

„L-aş întreba pe Dănileţ cum a fost când fiicei mele i s-a pus microfon sub pat? Fiica mea a fost la un pas să dea afară o femeie care venea să facă curăţenie de două ori pe săptămână. A găsit uşa descuiată şi femeia se jura că nu a lăsat-o descuiată. După ce am văzut mandatul de supraveghere totală semnat de alţi corifei ai anticorupţiei, Şelaru şi alţii, pe care i-am văzut şi umili, mi-am dat seama”, a declarat Băsescu la România TV

Mai mult, Băsescu a adăugat că Danileţ este un judecător tânăr, cu deschidere, „deşi m-a dezamăgit. „Cum, mă, voi, judecătorii, care daţi mandat să se intre în sufletul oamenilor, spuneţi că despre voi nu trebuie să se ştie? Dacă despre fiica mea aţi vrut sp ştiţi ce face în dormitor, ce face în biroul de notar, de ce să nu se ştie despre voi?”, a mai afirmat Băsescu.

„Aceşti oameni care spun ‘în viaţa noastră să nu se bage nimeni’ ei ce fac cu vieţile altora?”, a mai afirmat Băsescu.

 

1 comentariu la “Băsescu, revoltă la adresa procurorilor: Fiicei mele i s-a pus microfon sub pat!

  1. Chiar tu ai spus cu gura ta: „Acesta este un stat mafiot. Na. Eu ştiu ce spun” Tu l-ai creat şi ai fost capo del tuti cpo mafia. Imbecilule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *