PSnews

Recent

Băsescu rupe tăcerea după dezvăluirile lui Dragomir: Ar fi groaznic să știm!

bzi.ro

Fostul președinte al României Traian Băsescu rupe tăcerea după dezvăluirile colonelului SRI în rezervă Daniel Dragomir privind imixtiunile Serviciului Român de Informații în dosare penale.

Liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) a fost prezent miercuri seară în emisiunea „Dosar de politician” realizată de Silviu Mănăstire la B1 TV, prilej cu care politicianul a calificat drept „greu credibile” afirmațiile ex-ofițerului SRI. Totuși, Traian Băsescu le-a catalogat și „șocante”, având în vedere că ele vin de la un om care era prieten cu fostul prim-adjunct al serviciului, Florian Coldea.

„Dacă ar fi așa, ar fi trebuit să se fi sesizat un procuror militar din PICCJ (un procuror militar, cel puțin), care să-l fi chemat a doua zi pe colonelul în rezervă Dragomir, să dea explicații și să înceapă o anchetă. Ar fi groaznic să știm că de la SRI se ordonau arestări, că procurorul general Laura Codruța Kovesi a plecat cu copii ale mandatelor de siguranță națională la DNA și le-a valorificat în dosare penale. Aceste mandate ar fi trebuit să fie la DIICOT, și nicidecum la DNA, fiind vorba de siguranță națională”, a afirmat Băsescu.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi