Băsescu s-a dezis încă o dată de Macovei. „Sluga lui Blaga”

Președintele Traian Băsescu s-a dezis, încă o dată, de europarlamentarul PDL Monica Macovei, cea care a ales să demisioneze din partid și să candideze ca independent la alegerile prezidențiale din noiembrie.

După disputa avută cu Macovei, Traian Băsescu i-a mai aruncat acesteia cuvinte grele, acuzând-o că a fost necinstită și lipsită de caracter,

Invitat într-o emisiune de televiziune, președintele Traian Băsescu s-a dezis din nou de unul dintre oamenii apropiați lui.

„Macovei a fost incorectă față de mine. Numirile de procurori de la DNA, adjuncții, șefii ..De acolo a plecat disputa pentru că a fost necinstită. S-a dus într-un mod slugarnic la Blaga și i-a întors spatele. Acum vedeți de ce, atunci când am mai putut, n-am mai pus-o ministru al Justiției? În 2009 când am putut pune un Guvern PDL nu am mai invitat-o să vină în Guvern. Are carențe consistențele. Trebuie să te uiți sub poleială și când știi anumite lucruri trebuie să…Dar nu Macovei e subiectul meu, vorbeam despre sistem”, a spus Băsescu.

Monica Macovei a povestit, anterior,  la rândul său cum a început conflictul cu președintele

„Disputa dintre mine și președintele Traian Băsescu a început în 2013, odată cu numirile noilor procurori generali și adjuncții lor de la DNA și Parchetul General. Atunci, Victor Ponta a fost la CSM sa nu se facă procedură de selecție și CSM nu a vrut.

Ei bine, a ieșit Traian Băsescu și a zis că nu vrea procedură de selecție, cum era legea, ci negociere. Când am văzut, eu am dat comunicate și am scris și la Comisia Europeană”, a declarat Macovei, la momentul respectiv.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: