Skip to content
Politică

Băsescu, săgeți către PNL și PSD: În locul lor, m-aș uita bine la consultanți

suceavalive.ro

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, a comentat situația potrivit căreia PSD și PNL au sloganuri identice de campanie.

În acest context, Traian Băsescu a declarat că cele două partide ar trebui să fie mai atente la consultanții pe care îi aleg.

”Sunt convins că niște consultanți și-au bătut joc și de unii, și de alții, servind același slogan, cel puțin de început de campanie, ambilor. Eu, în locul lor, m-aș uita bine la consultanți.

S-ar putea să nu fie lipsit de semnificație, pentru că având același slogan, faptul că liberalii îl pun deja pe Dacian Cioloș, am putea și accepta ideea că nu i-au păcălit consultanții și că liberalii ne anunță cine va fi premierul noului USL, după alegeri. Adică PSD-PNL, cu Dacian Cioloș premier”, a declarat Băsescu, potrivit B1.ro

Referitor la faptul că se vorbește despre o posibilă alianță PNL-USR, fostul președinte a spus: ”De la ce se vorbește, până la ce se face e cale lungă. Structura politică a guvernului de după alegeri, o vor da cifrele. Deocamdată se fabulează. Realitatea este că orice Parlament trebuie să dea țării un guvern. Uneori reușești formule mai înțelepte, mai morale, alteori recurgi și la soluții imorale după alegeri. (…) Este foarte greu să vedem alianța PNL-USR, atât timp cât nu avem cifrele pe masă. Există o singură alianță certă care, prin ceea ce va obține, va putea depăși 50% și asta e PNL-PSD”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *