Skip to content
Politică

Băsescu, „salvatorul”: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost înfrânt, eu am îngenuncheat sistemul

Preşedintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă seară, că de zece ani este într-o dispută cu sistemul, pe care Ion Iliescu l-a protejat şi care l-a înfrânt pe Emil Constantinescu, adăugând că el a reuşit să îngenuncheze acest sistem.

Băsescu a fost întrebat, sâmbătă seară, la finalul vizitei de la Sânnicolau Mare, cum comentează propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu privind o nouă suspendare a sa din funcţie, şeful statului evitând un răspuns direct.

”De zece ani sunt într-o dispută cu sistemul, pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru că aşa a înţeles el, un sistem care pe domnul preşedinte Constantinescu l-a înfrânt, aşa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic că l-am îngenuncheat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oameni şi aici sunt mulţi oameni care au crezut în mine”, a spus preşedintele Băsescu.

 

9 comentarii la “Băsescu, „salvatorul”: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost înfrânt, eu am îngenuncheat sistemul

  1. basescule, tu reprezinti insusi sistemul, esti opera lui, cireasa de pe tortul sistemului, care este mai ticalosit decat orice sistem.

  2. @Provincialule, parca eu ti – as fi scris comentariul. Corect si adevarat, el e insusi sistemul adus de el pe „cele mai inalte culmi.” Nu l – ar mai rabda pamantul de ticalos, mincinos, ipocrit si hot..

  3. Ce ramane–dupa 10 ani de lupta cu SISTEMUL ?Produsul finit–un candidat sau mai multi care vor sa ajunga la COTROCENI sa scape de bratul lung al legii . Ce se intampla stimate INVINGATOR cand nu mai ai CHEILE—-CHEILE JUSTITIEI ? Iesirea de la COTROCENI–sa nu fie pe furis ca in secventa surprinsa la casa din MIHAILEANU .In rest lasi in urma o SOCIETATE INVRAJBITA—PACAT .

  4. bashescu s-a „scufundat” in sistem, a fost bucatica din sistem, are acelasi ADN; se poate ca alcoolul, in timp, sa-l fi defectat la cap si chiar sa creada ce spune… Un dezaxat alcoolic…

  5. Pai acum trei zile zicea ca el a facut „remiza” cu sistemul. Iar s-a sucit ? :))))) … Sincer, eu cred ca e doar un nenorocit de blat ! Asa, la masa verde, cum stie el…

  6. Sistemul isi va da ultima suflare odata cu castigarea alegerilor de catre dreapta. Ponta, in ultimele sondaje e batut de reprezentantul dreptei. Tovarasii sunt disperati!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *