Skip to content
Politică

Băsescu, declarație surprinzătoare: „Aș fi făcut-o și pentru Voiculescu și pentru Ponta”

Președintele Traian Băsescu a declarat vineri seara că este un lucru extrem de grav că serviciile le-au filat pe Elena Udrea și pe Alina Bica, șefa DIICOT, în luna februarie, când cele două erau într-o excursie la Paris.

În acest context, Băsescu a declarat că ar fi reacționat la fel dacă oricare dintre politicieni era într-o situație asemănătoare.

„Dacă era orice român care era supravegheat fără autorizație aș fi reacționat la fe. Pentru că dacă ar fi existat autorizație, mi s-ar fi spus: domnule președinte, s-a făcut cu autorizație și atunci aș fi spus că e în regulă cu aprobare de la judecător, foarte bine. Orice român dacă ar fi fost în situația asta aș fi reacționat pentru că în cei zece ani n-aș fi permis și n-am cerut niciodată ca cineva, nici măcar cel mai mare dușman al meu, să fie supravegheat. Niciodată, nimeni. Doamne ferește (n.r. să fi pus să îl urmărească pe Voiculescu) , cum să fac așa ceva? Singurele supravegheri au fost cerute de servicii, DNA, Parchete pe care le-au aprobat judecătorii. Indiferent că era sau nu Udrea sau Bica, orice român, nu e permis așa ceva.  Maine, oricare dinre noi am putea fi supravegheati neautorizat de oricine. Acolo a fost o supraveghere neautorizata”, a declarat Băsescu.

4 comentarii la “Băsescu, declarație surprinzătoare: „Aș fi făcut-o și pentru Voiculescu și pentru Ponta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *