Skip to content
Politică

Băsescu a semnat decretul. Meleșcanu, noul ministru de Externe

Președintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire în funcția de ministru de Externe a fostului șef SIE, Teodor Meleșcanu, după ce Titus Corlățean și-a dat demisia.

Decrete semnate de președintele României, domnul Traian Băsescu, luni, 10 noiembrie a.c.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 10 noiembrie a.c., Decretul prin care se ia act de demisia domnului Titus Corlăţean, ministrul Afacerilor Externe, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

De asemenea, domnul președinte Traian Băsescu a semnat luni, 10 noiembrie a.c., Decretul prin care se numeşte domnul Teodor-Viorel Meleşcanu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Tot astăzi, la ora 17:30 va avea loc ceremonia de învestire în funcție a lui Meleșcanu.

„Nu accept sa incalc legea. Nu pot accepta sa încalc legea. Nu pot acepta sa ofer motive de contestare pe considerente de nelegalitate a noi sectii de votare”, a declarat Titus Corlățean, încercând să își motiveze depunerea demisie.

Teodor Meleșcanu a oferit prima reacție după ce a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe.

Întrebat dacă acceptă propunerea lui Victor Ponta, fostul șef al SIE a răspuns: “Am avut o discuție și am zis că este vorba despre românii care trebuie să voteze și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a realiza acest obiectiv: de a permite tuturor românilor dreptul constituțional de a vota”.

2 comentarii la “Băsescu a semnat decretul. Meleșcanu, noul ministru de Externe

  1. Din pacate securitatea ceausist-PSDista l-a „imblanzit” si pe Basescu!

    Mai e o ultima speranta – votul de duminica… Dar cred ca sansele SUNT extrem de reduse
    pentru ca EI CONTROLEAZA tot acum.

    Iar televiziunile „analizeaza” – adica MANIPULEAZA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *