Skip to content
Politică

FOTO – Băsescu a semnat pentru Elena Udrea: Am semnat pentru candidatul în care cred

Traian Băsescu a semnat duminică în Parcul Herăstrău din Capitală pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale în cadrul unei acţiuni a PMP de strângere de semnături.

„Mi-am dat seama că nu semnasem pentru candidatura pe care o susţin şi l-am sunat pe Tomac să-l întreb unde se strâng semnături”, a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a mai spus că, dacă n-a venit Elena Udrea să-i solicite semnătura, a trebuit să ia el iniţiativa.

„Am semnat pentru candidatul în care cred. Dacă tot vorbim de locuri de muncă, în trei ani jumate, ca ministru, Elena Udrea a semnat 6.000 de acorduri de finanţare pe proiecte. Tot guvernul ăsta, în doi ani şi jumăte n-a creat atâtea locuri de muncă. Udrea a creat locuri de muncă”, a spus Traian Băsescu, după ce a semnat pentru candidatul PMP.

Băsescu a mai spus despre Elena Udrea că „e un om loial”.

„E un om loial obiectivelor ei, dar si apropierii politice de Emil Boc si de mine. Nu a basculat in functie de unde erau voturile. Putea foarte bine să se alăture marii alianţe, noului PNL, dar n-a făcut-o pentru că acolo nu s-a regăsit alături de cei care tocmai semnaseră pentru suspendarea mea sau dăduseră lovituri statului de drept”, a mai spus Băsescu.

semnaturi basescu

semnaturi basescu3

1 comentariu la “FOTO – Băsescu a semnat pentru Elena Udrea: Am semnat pentru candidatul în care cred

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *