Skip to content
Politică

Băsescu și-a făcut planul pentru sfârșitul mandatului. „Plec în Mexic”

Președintele Traian Băsescu a explicat că după terminarea mandatului de președinte va pleca în Mexic.

Băsescu a povestit un episod din tinerețile sale, întrebat fiind dacă există oameni care i-au fost alături și pe care i-a uitat.

Șeful statului a declarat că după terminarea mandatului va pleca în Mexic să viziteze nava „Biruința”.

„Nu mai e în exploatare, este de fapt acum o rafinărie plutitoare în Golful Mexic. Când termin mandatul,  voi merge acolo s-o vizitez”, a afirmat Băsescu.

2 comentarii la “Băsescu și-a făcut planul pentru sfârșitul mandatului. „Plec în Mexic”

  1. Treaba cu Ponta si toate alegatiile acestui Marian,suspect detinator de secrete senzationale,neatestate de nimeni altcineva,dupa atatia ani ma lasa rece.La urma urmelor,fiecare votant va aprecia.Cate nu s-au spus despre actualul presedinte si uita ca el a iesit de trei ori castigator.Vorba lui Pristanda :unul la Primarie ,doua la prezidentie nu mai zic de suspendari.Ce vreti,daca l-a vrut poporul ?Pe mine ma amuza,retragerea in…Mexic ! Ce l-o fi atras,tocmai acolo ?SI cum ramane cu familia ? Cu fratele,la mare stramtoare,cu fiicele parasite – sau.poate,le ia cu el ? – cu joburi problematice pentru gineri etc.Ar mai ramane publicarea unor memorii.Complete.Pe bune.Dupa cum s-a vazut peste Ocean.Bani grei,curati care nu mai necesita spalari discutabile.Unde mai pui ca dispar necazurile cu imobilele – specialitatea casei -apoi astia in Mexic nici nu au Antena 3.Iata un viitor atractiv si linistit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *