Skip to content
Politică

Băsescu, solicitare către ministrul Educației: „Curaj Curaj să-i spunem”

Fostul șef de stat și actualul președinte al Mișcării Populare, Traian Băsescu, i-a cerut, marți, ministrului Educației, Adrian Curaj, să soluționeze „urgent” modalitatea de verificare a doctoratelor.

„Un alt subiect a fost legat de domnul ministru Curaj. Nu stiu, trebuie sa ii gasim nu numai numele, ci si prenumele – Curaj Curaj sa ii spunem ca a rezolvat problema doctoratelor. Sigur, asta ne arata slabiciunile si dependenta pe care o are Guvernul Ciolos de vointa altora din afara Guvernului. In mod normal, daca era un Guvern pe picioarele lui stabilea metodologia doctoratelor de cand s-a desfiintat comisia. Dar domnul ne-a luat si comisia, nu ne-a dat nici alternativa. Se gandeste dansul sa trimita lucrarile la evaluare chiar la institutiile de invatamant care au acordat doctoratele. Sa vedem ce ar fi la Academia Nationala de Informatii, pe la Academia Militara, pe la Academia de Politie, daca generalii intre ei si-ar verifica unii la altii lucrarile de doctorat. Ar fi relativ caraghios.

Deci, Miscarea Populara ii cere public domnului ministru Curaj sa dea urgent o solutie de verificare a doctoratelor atat a membrului Guvernului, domnul ministru Toba, cat si a celorlalte supuse suspiciunii publice”, a declarat Traian Băsescu într-o conferință de presă.

1 comentariu la “Băsescu, solicitare către ministrul Educației: „Curaj Curaj să-i spunem”

  1. E bine să lăsați pe seama universităților totul, până și emiterea diplomelor. La Oradea toți plagiatorii vor fi pedepsiți de dl prof. dr. Mang, de la Univ. SRI, dl prof. dr. Oprea, de la Medicina București dl prof. dr. Beuran, de la Univ Arad d-na prof. dr. Ramona Lile etc. Se va face dreptate, dle CURAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *